Seda_nrr Muhes08 Avcılar medicana Prof.Dr.Yavuz Aydın 👍🏻 Ben dördüncü ayımdayım doktor ve donanım olarak çok memnunum.İki arkadaşımda Yavuz beyde doğum yaptı biri Sezeryandı dikiş izi bile doğru düzgün yok diyebilirim.Normal doğumu destekliyor gereksiz hiç birşeyi abartmıyor sağolsun 🙏🏻
Muhes08 Elif0601 normal doğum mu yoksa sezeryan taraftarımı pekü ? Telefon numarasını veriyor mu hastalarına :) ?
Muhes08 Ebru008 merkezde oturuyorum bende , medicanada onur bey vardı ama gitti suanda medilife bakıyorum ama dr kararı veremiyorum :(
Muhes08 YunSer Nil hanımdan asla memnun değilim ilk gebeliğimi düşükle oldu kürtaj oldum Nil hanım ilgisizliği vardı aslında başka dr arıyorum :)
Nurssss YunSer nil hanıma gitsinde 5 saat beklesin doktoru seviyorum ama gercekten bayılıcaktım artık beklerken 9 da gidip 12 de odasına girdim randevulu oldugum halde😅
Cansukrb zeynepemiromer sevim Köse benim ilk doğum doktorum yeni hayat tıp merkezinin sahibiydi sonra orayı sattı bı ara eslife Hastanesi’nde çalışıyordu kapanmadan önce şimdi ordami
Elif0601 Muhes08 normal doğum odaklı telefon numarası veriyo istediğin Bi konu olursa WhatsAppdan konuşma sağlıyoruz
Ebru008 Muhes08 onur bey gerçekten çok iyiydi medicanada şuan başka doktor yok mu bende medicanada doğum yapıcam gibi gözüküyor
Seda_nrr Muhes08 Nil hanımı hala nasıl bukadar övebiliyorlar anlamıyorum.Kapısında saatlerce bekletiyor tavır desen bir başka değişik 🤷🏼♀️
zeynepemiromer Cansukrb etik life da şimdi canım yani bende yeni keşfettim ama iyi bir doktor yardımcı oluyor sence nasıldı ben 3 4 kontrole gittim şimdilik sıkıntı yok sen memnunmuydun birde doğum yapmışsın nasıldı
Cansukrb zeynepemiromer valla yılların doktoru güzel yanı aradan 7sene geçti 😃 ama merhametli bı kadın ben şimdi yine aynı hastanede yeni hayatta Ertuğrul beye gidiyorum çok çok memnunum