EsmaVera Kızlar selam herkese aile hekimliğinden aradılar tetanoz aşısı için yarın çağırdılar siz kaçıncı hafta da oldunuz sanki bana erken gibi geldi kafam karıştı şimdi?Doktoruma da yazdım ama henüz dönüş yapmadı..
metehaninannesiii EsmaVera beni de o haftada aradilar ama doktorum 20.haftanda git dedi o yüzden 20.haftam da gidecem
Prensimibeklerken EsmaVera bende 20.haftada yaptırdım canım doktorum 20 den önce asla yaptırmamamı söyledi çağırsalar bile 20 den önce gitme yaptırma dedi
EsmaVera Asyaayaz1 Durunbigeldim metehaninannesiii Prensimibeklerken 3461irem Hale_ee bademsekeri42 Durunbigeldim canlarım çok saoun en iyisi doktorumun dönüşünü beklemeden gitmemek şuan öyle düşünüyorum saolun🥰
bademsekeri42 Hale_ee Bebeğin hareketlerini hissedip gidince daha iyi oluyomuş hani aşıdan sonra hareketleri var mı yok mu anne kendi takip ediyo öyle duymuştum ama bende 17 de vuruldum
Hale_ee bademsekeri42 bi sorun olmaz insallah ya kafama takildi. Cok fena korktum. Kalbim asiri carpiyor korkudan
bademsekeri42 Hale_ee Bişey olmaz Allahın izniyle aklına kötü şeyler getirme zararı olsa çağırmazlar yani bende vurunduktan sonra okudum çok korktum erken gittim diye doktorum bişeh olmaz dedi
Fdddn Ben 14. Haftamda elimi kestim dikiş atıldı mecbur vurulmak zorunda kaldım doktorum ilk üç aydan sonra vurulma da cok da bi sakınca olmadıgını söyledi bikaç makaleye baktım aynen doktorumun dedigi yazıyodu
EsmaVera Hale_ee doktorum şimdi dönüş yaptı 5 mayısta kontrolüm vardı kontrolden sonra git şimdi aşı olma dedi
Selver90 Bugun yani dun oldum😂20+2 ama haftaniz normal .benim tetenoz aşım tamdı ama ne olur ne olmaz diye hatırlatmasını oldum
ozlmakdmr Normalde 17 de arıyorlar benim doktorum 19 da ol dedi hatta dün oldum 19+3 de doktorun elbet geri dönüş yapar ama 17 den sonra yapılıyor diye biliyorum.