Zehraaa98 Arkadaşlar jean tulumdan alcam ama şu an sadece xl kalmış 33 haftalığım 71 kilo 1.68 daha önce giyen var mı bedeni bana olur mu xlalsam https://resimyukle.link/i/37dpN
Busrasezgin Zehraaa98 ben hic rahat edemedim kaldi bi kere giydim cis cok gelio hamilelikte zirt birt yukardan ac gir sinir oldum tayt en rahati şık duruo ama
Erceyl Zehraaa98 canım kot rahat olmuyor kumaş yada pamuklu slopet bak Yazın pisiyosun resmen benim zamanımda almadım ama geçende arkadaş pijamalarini alırken bitane aldı lohusam dan kumaşı tam yazlık baya rahat geldi bak istersen
Zehraaa98 Busrasezgin 6 mayıs evlilik yıldönümümüz bi değişiklik olsun dedim bendr ama sadece xl beden kalmış siz kaç kiloda kaç beden almıştınjz
Busrasezgin Zehraaa98 ben suan 70 kiloyum canim xl almistim hfaifte gobekten sikti ustu kapam a yerleri bol oldu karindan dar oldu
Zehraaa98 Busrasezgin karnım çok yok benım yanı var ama 33 haftalıga gore cok degıl o zaman xl alıyım bende canım cok sağol karar verememeıştım bende iyi ki yazdın