Buraları özledim çocuk yapma işini zirvede bıraktık ama yine de benim gibi çok çok korkan arkadaşlara kısaca motive edici doğum hikayemi anlatmak istedim .“💕”
aylarca bebek istedim olmadı bebeği düşünmeyi bıraktığım vakit hamile kalmışım. Hayatımın en büyük şokuydu ve sevinci de . Adetim 25 gün gecikti ben sürekli evde test yapıyordum ama negatif çıkıyordu galiba menopoza girdim diyerek doktora gittim ultrasona baktı bebek yok bir de kan testi yapalım dedi ve orda hamile olduğumu öğrendik . Doğumdan o kadar çok korkuyordum ki doğum plazmasını doktorum sorana kadar hiç düşünmedim elbet bu çocuk bir şekilde çıkacak dedim ama son günler korkudan uyuyamıyordum . Normal doğuma uygundum 40.hafta sızıntı şeklinde suyum geldi . Doktor miktarı az bulunca birkaç gün bekleyelim dedik 41. Haftama geçtik hala tık yok . Bu arada bilenler vardır mutlaka 26.haftamda kanamayla hastaneye yattım plesanta duvarında ayrılma vardı ve kanama durmasaydı bebeğimi alacaklardı aylarca tedavi gördüm ve yerimden hiç kalkmadım . Neyse çenem düştü çok uzattım 😅Son kontrole gittik 2 cm açılma ile dünyanın hurması yürüyüşü sıcak duşuna rağmen 2 cm . Suni verdiler vajinadan ilaç verdiler açılmam ilerlemedi ve benim sürekli tansiyonum düşmeye başladı baygınlık hali de vardı . Saatler sonra açılmam ilerlemeyince sezeryana geçtik . Belden uyuşturuldum herkes hiç hissetmedim dese de belden iğne benim sinirlerime denk gelmiş canımı acıttı o anda da bayılacak gibi olmuşum derken kapıdan içeri eşim girdi doğuma alındı . Normalde yasak ama aylarca tedavi sonrası bana böyle güzel bir hediye vermiş oldu doktorumuz orda biraz modum yükseldi . Bu arada baya uyuştum sıfır his. Normal doğumda biraz hissediyormuşuz ıkınabilmek için tam uyuşturmuyorlar ama sezeryanda komple uyuşuyorsunuz . Doktor başlamıyoruz henüz biraz bekleyeceğiz dedi benimle sohbet ediyorlar vs derken meğer doğum başlamış ben hiçbirşey anlayamadan doktorumuz bak burda ne var demesiyle bebeğimin ağlama sesini duydum benim incim dünyaya geldi o anı ömrümce unutamayacağım kendi kendimi o kadar korkutmuşum ki hiçbirşey hissetmeden kavuştuk yavruma . Neredeyse 6.ay doğacak yaşamaz dedikleri kızım çok şükür rabbime şuanda karşımda uyuyor . Korkmayın 🙏 lütfen doktorunuz gerçekten işinde iyiyse ve ona güveniyorsanız çok güzel geçiyor . Doğumda yanımda sadece eşim kaldı evet zorlandık ama üstesinden geldik eşim baya gönüllüydü ❣️ Bilerek uzunca yazdım bende hep doğum hikayesi okur doğururum ya derdim ama sadece o an sonrası ödüm kopardı . Unutmayın ki dünyanın en güzel kokusuna kavuşacaksınız ve her anını doya doya yaşayın bol bol fotoğraflar çekinin hepsi anı hepsi güzel bir hatıra 🙋🏻♀️🌟