minelimm Ummutaylan bende kullaniyorum bi korkunuz olmasın çok zorlayan ve acitan bisey degil hele ki oksapar gibi bi iğneyi kullaniyorken bunlar çerez geliyo
Alinamoms Ummutaylan bende insülin kullanıyorum canım kesinlikle bizim milletin bir önyargısı var. Ne zaman insüline başladım ve bir ohh çektim şuan içim çok rahat. Ve sanıldığı gibi değil insülin.
Ummutaylan Cansu64 insuline başlamak için şeker ölçümleriniz en fazla kaç olmalı doktor hemen insülin mı veriyor
Mavi34 Ummutaylan pek acı veren birşey değil. Kol bacak ve göbek bölgesinden karışık yapıyorum ben ilk günler zor olur 3 5 güne alisirain
Mrymsn22 Mavi34 doktorunuz göbekten vurabilirsiniz mi dedi size merak ettim. benim doktorum üstüne basa basa gobekten yapilmayacak dedi de o yuzden.
Alinamoms Mavi34 gebelikte göbeğe vurulması sakıncalı dedi doktorum isterseniz sadece kol ve bacak uygulayın
Mavi34 Alinamoms ben göbekten kan sulandırıcı vurdugumnicin insulini kol bacaktan yapıyorum ama sakıncalı diye ilk duydum
Alinamoms Mavi34 İnternetten de bakabilirsiniz gebelere sadece kol ve bacak bazende kalça diyen var ama en iyisi kol ve bacak.