IzmirliBurcu Ben 32 haftalık hamileyim, Daha önce İzmir’de olmadığım için ilk defa burda bugün doktora gittim, doğumu Egepol’de yapmak istiyorum. Cem bey ve hastane hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
Gzmm14 IzmirliBurcu Bende Cemil beye gidiyorum çok memnunum. Hastane ve çalışanlar olarak çok güler yüzlüler ve bu şartlar altında temiz bir hastane 😊
balpetegim_35 IzmirliBurcu bende Gökalp beye gidiyorum . İlgili bi doktor ama soru soracağımda falan sorularımı araya sıkıştırıyorum . Ezbere her diyeceğini sıralıyor . Çok çekiniyorum doktordan bu yüzden bebeğim de çekiniyor herhalde hiç hareket etmiyor doktora girdiğimizde ☺️
mervetanhan Aynı hastaneye gidiyoruz kesinlikle ben çok memnunum hastaneden ki doktorumdanda doktorum gökalp bey
Rehes Gzmm14 biz de oraya gidiyoruz doğumu nasıl yaptınız sezeryan ise iyi yapıyor mu acaba bilginiz var mı ? Bir de fotoğraf çekimi yapılıyor mu paketin içinde mi ?
IzmirliBurcu 4900 tl. Sezaryen oldum ben cuma gün. Kesinlikle pişman olmazsınız ilgi alaka muhteşemdi
MerveSglk95 Burcu3506 aa neden cemil bey cok iyi bir doktordur bende ona gidiyorum her sorumu yanitlar ciddi durur ama alaninda cok iyidir ikinciye hamileyim ilkindede ona gittim
Burcu3506 MerveSglk95 canım benden smear alacaktı ilk vajinal muayenemdi denedi ilkinde ben panik oldum alamadı ikincide sakin durmaya çalıştım Çünkü gerçekten korktum bana bi daha kımıldarsan almam dedi tamam duruyorum dedim sözümü kesme dedi öyle olunca bıraktım onu