Minnakgelinn Sinem_Vardar12 Bence İlk gebelikle alakası yok valla benimde öyle şuanda 29 haftalık olcaz kıpır kıpır 😂🥰🙈
Sinem_Vardar12 Minnakgelinn e tabi 29 da artık dışarıdan bile görünür benim 2.gebeliğim 22. Haftadan beri dışarıdan görebiliyorum. Bu gebeliğimi 14. Haftalarda hissettim ilk gebeliğimi 18 in bitiminde falan hissettim o yüzden ilk gebelikte biraz geç hissedilebiliyor dedim🙂🙂
birtriptanesi Bahar2622 Şekerli ne yersem ne içersem on beş dakka sonda etki tepki gibi hareketlenmeye başlıyor 😅
Madinanin-Annesi Gkcerzgr Merhaba canim kalp gibi vuracak boyle tap tap gibi zaten 10-15dakka suruyor bazen o zaman anlayacaksin.Cok komik bir sey
Gercegim iremgun ewt bende 😂😂😂 aynen bende durumdaydım ıspanak dışinda hicbisey icimde kalmıyordu eşim bazen dalga geciyo o kadar ıspanak yiyon cocuklarımız yesil olacak 😂😂😂
tazeanneolacam Kızlar ben çok merak ediyorum bir şeyler yiyince hemen mi gidiyor bebişlerimize? bir de nasıl gidiyor tat olarak mı gidiyor nasıl oluyor? anında mı 🥰🥰
BabyYoda tazeanneolacam 20 dakika sonra kan şekerimiz yükseldiği için hareketlenmeye başlıyorlarmış ama bazı doktorlar bizim yediklerimizin tatlarını bebeklerin de aldığını söylüyor 😃