Bahar2622 Merhaba, öncelikle yiyecek içerir 🤭 Ben bugün yoğurtlu tantuni yedim ve oğlusum sonrasinda yerinde duramadı yarın 20 haftalık olacağız ilk kez böyle çok hissettim ☺ yedikten sonra sizinde bebeğinizi hareketlendiren yiyecekler var mi ?
[silindi] iremgun kuzucummm nasılsın bebişin nasıl 🥰🥰🥰 bugün aklımdaydın profiline girdim baktım hatta en son ne zaman girmişsin diye 🙈🙈
Fulyaa29 Syma-ma benimkide aynı kahvalti yapmadan oyalanayim hemen vuruyo gonder ordan biseyler der gibi 😀
Zynp_H Açkende tokken de yatarkende ayaktaykende gezerkende hatta tuvalete oturunca bile vuruyor bana ben analayamadım bu çocuk ne istiyor 😂😂😂
Hly01 Susamtanem1 icer içmez mi harwketlenir cok merak ettim. Benimki henuz yeni yeni hissetmeye başladım da ondan bile emin değilim tabi
Madinanin-Annesi Bahar2622 benim kizim kapinin cit sesine bile oynuyor😬😬Bir tek korkdugu zaman basliyor hickirik tutmaya o kadar guluyorumki.InsAllah cok korkmadin kizim diyorum babana cekdin bu konuda)))
GlgnOlgn Madinanin-Annesi hıçkırığı nasıl anlıyorsunuz? Kaçıncı hafta ben 27 içindeyim hıçkırık anlayamıyorum
Gkcerzgr Madinanin-Annesi merhaba hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz ben 34 haftalığım ama ayırt edemiyorum 🤷♀️🤗
Zumsa [silindi] Ben kendimden şüphe atıyordum insanın buruna sarımsak kokarsa can cekermi diye demekki yaşayanlar varmış şaka gibi ama canim sarımsak soğan çekiyor ekmek arasına koyup yiyorum
iremgun [silindi] kuzuumm ben de yorum bu kız niye girmiyorr😘😘 iyiyiz canım çok şükür cuma detaylı var heycanlaonu bekliyorum 🤗🤗 inşallah her şey yolunda gider. Sen napıyosuunn canım miniğim nasıll🥰🥰