Fatos-47 Sevci bende elenatal folik asidin kullndm aksine mide bulntmı kesiyordu benim 🙄 5 haftlkkkn başldı mide bulntm 11 12 haftlktı azladı baya
Sedasnlkglu HilalB12 Valla ben nelee kullandım bana mısın demedi üstüne bide covid oldum kan kusmaya başladım artık 13.4 teyim anca azalıyor ama mide yanmalarım ekşimelerim gene de midemi bulandırıyor. Tik kaldı resmen yiyip içemiyorum aman onu yemiyim midem bulanır kısmındayım şuan zamanla geçecek inşallah 🤷🏼♀️🙄
Ruv123- Aslm bende 6+3 oldum iki gündür bulantım var folik asite yeni başladım ve kasıklarıma kramplar giriyor 😭😭
Zeyno26 Mumeray canim gecen gün bir doktor dinledim folbiolu pek tavsiye etmiyor, yine başka bir doktor da benzer şeyler söylemişti. İstersen doktorunla görüş bi bu konuyu
Mumeray Zeyno26 doktor onu vermedi cnm eşim eczanede çalışıyor o getirmiş iyi olmayan markalarıda çok iyi bilir ama bi sorayım tekrardan. Çok tşk ederim. 🥰
MeryemBynd Hamile kalmadan 1 sene önceden başladım şimdi 13 haftamdayım. Son 2 haftaya kadar düzenliydi ama artık aksamaya başladı. Biraz da vicdan azabı çekiyorum aksadıkça. Ama çok da kullandım 😂
h_icran_ sedaanne2021 benim doktorum kasıklardaki ağrı bebeğin tutunma evresinde görülür, korkulacak bişey yok dedi 🌸
Yagmurgel2020 Kızlar folik asit eğer size bulantı yapıyorsa belli günlerde çok az olmak üzere zencefil tüketmeniz gerekiyor ben folidoce kullanıyorum asla bulantı yapmıyor , normalde çok bulantım olduğu için prilam dr kullanıyorum 🙏🏼
Mehtapduman Yagmurgel2020 bende onu kullanıyorum ama bende bulantı yapıyor hiç bir şey yiyemiyorum sudan bile midem bulanıyor 😭😭
Happy-41 Bende folic iod kullanıyorum hem folik asit hem iyot var içinde endokrin ve kAdin doğum doktorum önerdi gebelikten önce başladım devam ediyorum .Mide bulantısı bende de çok oluyor ama bunun folic asitle ilgisi yok bence
Gvnsvd greybrde ben kullanmadım onun yerine yoğurt suyunu için aşırı folikasit bulunuyor doğal şeyler tüketin ilac yapay folikasit zaten
BilgeHasan Isikkerime hurmayı 38. haftadan itibaren yemek öneriliyor hani benim dostunuzda öyle söyledi çok canın isterse bir tane ye dedi. Erken doğum riski oluşturabiliyormuş. Doktorunuz hurma konusunu ne dedi peki, ilaç kullanıp kullanmama durumu?
Asdasfg Bende plansız bir gebelikti ilk hamileliğim ve 4. Haftamda başladım folik asit. Folbiol 5 mg ama günde yarım tablet. Hapı kırıp içiyorum yarım yarım hergün. 10. Haftamdayım bırakmak istiyorum aslında bu haftadan sonra sizler kaçıncı haftada bıraktınız
Kaderyusuf Asdasfg genelde özel bi durum olmadıkça 400 mcg kullanılıyor sizin yarım tablet 2.5 mg a denk düşüyor buda normal dozun 6 katı doktorunuza danışın isterseniz.
caninsin90 HilalB12 mutlaka kullan canim icindeki vitaminleri sen yemesen bile cocuga aktariyor ben ikinci hamileligimde omega3 extardan kullaniyorum o bende cok mide bulantisi yapti ama kullanmaya duzenli ozen gosterdim.
Asdasfg Kaderyusuf normalde gebelikten 3 ay önce başlanıyormuş benimki plansız olduğu İÇİN fazla verdi sanırım
Kaderyusuf Asdasfg olabilir ben öncesinde kullanmıştım gittiğimde doktorum 400 mcg olan herhangi bir markayı kullanabilirsin demişti.
1Tubii Deniz_minik2021 ilk defa duydum otistik olma ihtimalini folik asit sadece gelişimi içim bebeğim fazlası zaten vücüttan atılıyor bu korkutucu bilgiyi nereden duydunuz acaba.
Deniz_minik2021 1Tubii doktorumdan duydum hatta testini de yaptırdım. Siz de bir sorun isterseniz. Ben de duyduğumu aktardım. Bir hastasında 50 nin üzerinde çıkmış, bu çok tehlikeli dedi. Fazlasının atıldığı konusuna değinmedi açıkçası. Araştırmakta fayda var. Ben direk dinledim tabi.
emiras59 Isikkerime hurma hamileliğin başlarında tehlikeli değil mi? Doğumu kolaylaştırdığı için son haftalarda çok yiyin diyorlar ama