2minisinAnnesii merhaba nasılsınız ? Kusura bakmayın hafta sonu çok giremiyorum buraya eşim evde oluyor o evde olunca ona sürekli talimatlar veriyorum yemek ve temizlikle alakalı kendim yapmasamda anlatmak bile bütün vaktimi alıyor 🙏🏻☺️ Nasılsınız ? Bebişler nasıllar?? İnşallah çok iyilerdir her şey yolundadır güzel haberlerinizi bekliyorum Yaşıtlarına yetiştirirsiniz tabii ki hiç öyle düşünmeyin çok güçlü çocuklar olacak onlar Allah nasip ederse çok güzel güçlü bir ömürleri hayatları olacak 650 gr doğmuş tanıdığının kızı var şimdi 23 yaşında çok sağlıklı ☺️ Güzel günleri hayal edin hep bugünki gibi kalmayacak hiçbir şey siz 24 saat bile yatsanız olacağın önüne geçemezdiniz sizin bedeninizdeki Yolculukları oraya kadarmış 🙏🏻 Bundan sonrası çok daha güzel olsun inşallah
Vallahi çok güzel olur görüşürüz Bu zamanları konuşuruz dertleşiriz paylaşırız bebekleri tanıştırırız ☺️ Ben zaten Bursa’nın yabancısıyım Antalyalıyım aslen tanıdığım çok fazla kimse yok çok memnun olurum ben Nilüfer/ataevler mahallesindeyim☺️ Siz neredesiniz?