Zeynep007 amiinnn amiinnn inşallah rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın .. 🥰🥰 hemde öyle güzel bi duygu ki . Tarifsiz 🌸 daha dokunmadım görmedim bile evlatlarımı canlı canlı ama çok değişik bi duygu ya hiç kimseye bu kadar büyük bi sevgi duymadım annemden başka .. ve sanki şu 18 günde daha yanımda yoklarken bile tüm dünyam oldular .. Tüm herşey onlara göre planlanıyor ☺️ karnımdayken anlamıyormuşum.. tek bir saç teline zarar gelsin istemiyorum.. ağlıyorlar bazen ekrandan bakarken kahrımdan ölücem sanki dokunamıyorum ya . Halbuki bebek bunlar yani ağlamaları da çok iyi diyo doktor ama işte .. annelik iç güdüsü sanırım 🥲 çok güzel çoook .. daha eksikken böyleyse yanımdayken napıcam bilmiyorum..
eveeettt insanlara gelinceee 🙄 ya kimseye bişi diyemiyorum ki kendi öz teyzem beşiğin boş mu diyebiliyor ken ki beni evladı gibi sever . Kime ne diyeceksin empati kuramıyorlar ki seni anlayan nadir. Dediğim gibi ilk hafta nasıl bebekler diye sorana bile hüngür hüngür ağlayarak cevap veriyodum.. ayy kızlaaarr lohusalık ta çok zor bişi yaaa .. vallaaa eşim yan baksa ne yan baktın diyip ağlıyorum 🤣🤣🤣