Emel38 Rumi123 raporum dün başladı.suresiz veriliyor doğuma kadar , doğumdan sonra tekrar alınıyor. Rapor onaylandıktan sonra yatiyormus para
Ceydat Rumi123 heyet raporu niye alınıyor li ben 32.hafta da izne ayrıldım sadece doktorum dan iş görememezlik arapıru aldım doğum parasından yararlanmak için
Sbhtzmn Rumi123 erken dogum riski oldugu icin 24. Haftada heyet aldım 32 de dogum iznine ayrılcam. Özel sektör calısanıyım
yagmur_9606 Rumi123 1 yıl içinde 90 günlük prim şartı var rapor parası için sizinde varsa alırsınız izne erken çıkmak bebekle geçirilen süre kısalıyor diye biliyorum işe dönüş erken oluyor yani doğum raporunuzdan sonra parayı alırsınız
Rumi123 Emel38 iş görmez raporu aldınız yani, daha önceki haftada heyet ile çalışama raporu alınsa analık parası alınamaz mı?
Rumi123 Ceydat özel sektörde çalışıyorum risk altında olduğum için 27. Haftadayım daha bebeği riske sokmak istemediğim için
Rumi123 Sbhtzmn heyet raporu aldığınız için ilerleyen zamanda analık hakkı sıkıntıya girmiyor değil mi?
Ceydat Rumi123 32 haftadan önce almak istiyorsun anladım cnım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın yavrunun inşallah 🌺
Mercimek26 Rumi123 28. Haftadan sonra bende 10 gün 10 gün rapor alarak tamamladım 32yi. 170i arayıp sorduğumdada raporların doğum parası için bi sorun olmayacağını söylediler.
Rumi123 Mercimek26 analık parasıyla sorun olmuyor aksine rapor alındığında rapor parası alınıyor değil mi
Kbrrrra Kızlar bende aldim 32. Haftamda e devletten baktigimda istiharat raporlarinda gozukuyo sadece sizinkisi nasil gozukuyor ?
Rumi123 Sbhtzmn izne çıkmadan önce rapor Kullanıldığı içim analık parası düşüyor demekki sigorta primi olmadığı için sanırım
Sbhtzmn Rumi123 son 90 gun primim ocak subat mart fakat mart 18 izne cıktım 12 gun 2020 yılından eski maaş üzerinden alınacagı icin
Rumi123 Sbhtzmn anladım mesela 1 mayısta ben çıksam geriye dönük 3 ay ele alınacak Şubat Mart Nisan onlarda asgari ücret olacağı için sorun teşkil etmiyor dimi? Kusura bakmayın bu konuda bilgim olmadığı içim soruyorum🙄