TlinTrkerKurt Ya akıl verin lütfen sabahtan beri kafayı yiyecem 40 haftaya bugün girdim doktor bana iki gün önce sancın başlamış ama iki gün sonra tekrar gel dedi nst de çıkmadı sancım sonra ultrasonda baktı suyun normal iyi dedi 41 haftaya kadar bekle ozamanda gelmezse burada suni sancı vermiyoruz başka hastaneye gitmen gerekecek dedi bugün söyleyen devlet hastanesindeki doktor böle bişey olabilirmi ya aklım almıyor devletten suni sancı kalktıda bizim mi haberimiz yok ana 3ay önce arkadaşım orada Doğum yaptı ona suni sancı verdiler ne yapacam akıl verin lütfen pazartesi tekrar çağırdı nst için ama kendisi yokmuş başka doktorada göstebilirsin dedi hakkınızı helal edin çok uzun oldu ama sabahtan beri içim içimi yiyor 😞😞😞😞
deletedmom28 TlinTrkerKurt cnm birinden daha duydum artık kafalarına göre suni sancı vermiyolarmış yani günü dolana kadar ama doktora göre değişiyo sanırım inşallah yalandır
REYHANdnmz Devlette başka bi doktora görün .bakalım o ne diyecek .suni sancı heryer de var öyle şey olurmu . Bi yanlış anlaşılma olmuştır
Eminecamus Canım belki kendi sancın gelecektir beklemen gerekir belki bide suni sancı çok beter diyorlar neden istiyorsun 😶
TlinTrkerKurt 41 haftaya gelmezse biliyorsunuz anne karnında pisliğini yiyor çocuk gelmezse mecburen sancı vermek zorunda deilmi inş kendi sancım olurda gerek kalmaz benim kafamı karıştıran devlet hastanesi nasıl suni sancı veremem diyip başka hastaneye yönlendirir bi sıkıntımı gördü bana söylemiyor
deletedmom28 TlinTrkerKurt bence uğraşmamak için demiş yani öyle bişi yapamazlar başka bi doktora daha görün en iyisi cnm için rahatlar
TlinTrkerKurt Pazartesi öle yapacam eğer öle bişey yoksa şikayet edecem o doktoru beni strese sokmaya ne hakkı var