Ebru_d Kızlar merhaba, sat 16 nisan, bugün(27 nisan) hcg baktırdım 24 çıktı. Siz ne zaman yaptırdınız kaç çıkmıştı. Öğrenmek istediğim benim kadar erken yaptıranların sonuçları nasıldı?
Ertugrulbebeginannesi Ebru_d üzerinden 1 hafta geçtikten sonra test yaptırıp baktırdım 143 dü. Şimdi 24 haftalığız çok şükür maşallah ki 🧿💕
ug_fa-3diplomalianne Ebru_d canım benim beta değeri kişiye özeldir yani başkasının ve senin değerin tutmaz 2 günde 1 en az 2 katı artması gerek önemli olan bu eğer artışın güzelse gebeliğin de sağlıklıdır Allahın izniyle
Ebru_d Ayceycev aynı sanırım benim de beklenen tarih 4 mayıs🤭 bakalım yarın tekrar baktıracağım inşallah 🙏
Ebru_d minikbirisi teşekkür ederim 🙏 inşallah yarın bir daha baktıracağım olumlu bir artış varsa iyice ümitlenebilirim
CansuDRY Ebru_d 18 ile öğrenmiştim de anlamadığım, son adet tarihinizle test tarihiniz arasında sadece 11 gün var. Hangi ara adet oldunuz da yumurtlama oldu da yumurta tutundu. Maşallah. 21 günde bir falan mı adet oluyorsunuz?
Ebru_d Annesininkuzusu01 bebek isteyenler etiketini kaldırmışsınız da bilerek onu seçmiştim hemüz net bir şey yok artış yoksa gebelik sağlıklı değil demektir. O yüzden onu işaretledim
ug_fa-3diplomalianne Ebru_d alakası yok canım benim 5.haftada 11800lerde iken kiminin 1000 kiminin 5000 kiminin 3000 civarı oluyo beta değeri
Annesininkuzusu01 Ebru_d HCG Değerine göre şu an gebe sayılıyorsunuz annemiz o yüzden doğru etiket seçmeliyiz. Umarım bundan sonra da bu etiketle postlarınıza devam edersiniz🙏🏻Bebeğinize ve size sağlıklı forumlar💜