Annebebek000 Simdiden kusura bakmayin kizlar Eger gebelik baslagincinda veya ortalarinda falan kabizlik yasiyorsaniz erkek bebek Tam tersini yasiyorsaniz kiz bebek bekliyormusuz Sizce ne kadar dogruluk payi var bilmiyorumm 🤔
Mervekklkdmn Annebebek000 Ben de hiç kabızlık yaşamadım kız bebek ama doğru mı tesadüf mu bilemem tabi😂
Annebebek000 Yalnizanne97 benimde ilk bebegim erkek di cok yasadim bunda da ayni ama bunda kiz hissediyorumm oglum soldaydi bu sag tarafimda
DenizSayer Annebebek000 gebeliğin başında ortalarında yaşadım kızım oluyor bende tüm tahminler yanıldı hepsi erkeğe işaretti ama kız oluyor yani bence bunlar saçma bir varsayım 🙂
Gzdklc DenizSayer Benimde tam tersi butun belirtiler kizdi sonuc erkek😊 o yuzden bu tarz seyler cok sacma geliyo bana😞
[silindi] Annebebek000 valla ilkindede sonunda iki kizimdada kapizlik cok yasadim halada cekiyorum yanlis bilgi inanmayin 😀
Cansu_04 Annebebek000 bende yaşıyordum erkek ama bilinmiyor tabi oda allahın bir vergisi işte hamilelikte her rahatsızlık bulunuyor tabi
Beyzali Annebebek000 ben yaşıyorum erkek ama demir ilacindan sonra oldu oncesinde gayet iyiydim bence alakasi yok
Almi4134 Annebebek000 kabizlik kullanılan ilaçlar hareketler yediklerimiz ve metabolizmanız ile alakalı:) evet kabizlil çekiyorum erkek ama doğruluk payının olduğunu düşünmüyorum
ecce_mommy Annebebek000 Ben kabızlık çok yaşıyorum Gülşen Mustafa kıza Benziyo dedi yarın İnşallah öğrenecez bı aksilik olmazsa bakalım bende tutacak mı bu varsayım 😁😁
Derinsmom Annebebek000 bence çok saçma ben bütün hamileliğimde yaşadım kızım oldu. Ayrıyeten demir ilacı da yapabiliyor kabız cinsiyetle alakası olduğunu pek sanmıyorum 🤷🏻♀️