Ebru1984 Merhaba kizlar, ankarada yasayan hanimlar, Hangi LC Waikiki de hamile bölümü büyük ve daha fazla çeşit var bilgisi olan varmi?? Biraz alisveris yapmam lazim giysilerim olmuyor:(
ideemirel Ebru1984 waikiknin uygulamasını indirin baktıklarınızın altında ürünü mağazada ara kısmı var bedeni seçin hangi AVM’de semtte var çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Feyy Ebru1984 ya o her seferinde değişiyor sanırım ama kentparkta ki lcnin hamile bölümü çok küçük ama genel olarak salaş kalıp ürünleri de aynı yerde olduğundan ortaya karışık yapabilirsiniz nata veganın daha büyük bir de orda anatolium tarafında outlet mağazası var hemen üst katı da e bebek 😅 onun dışındakileri maalesef bilemiyorum mağazadan kalıplara bakarsınız internet sitesinden rahatça alabilirsiniz
Erceyl Ebru1984 canım dış kıyafette lazım ama doğumdan sonra çoğu sürecin evde ve çocukla gecicek benim vücudum baya değişti eskilerim olmadı ev giyim emzirmeye uygun tarz şeyler daha çok tercih et tavsiyem dış giyime ben 2 bol normal elbise almıştım o zaman calisyodum 2 tayt aldım 2 tanede tişört keniminde bol gömlek vardı haftanın 5 günü hep değişip değişip giydim ;))) sonrasında daha çok kiyafete ihtiyacım oldu ;))) bedenim degisti ve heryerde emzirmeye uygun gömlek tişört aradım ;)))) evde de aynı şekilde fikir olsun sanada
Derya [silindi] Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunan bir “ürünün” reklamını yapmanız yasaktır , yorumunuzu siliyorum, iyi forumlar 🌸
Beyzan Kaderimm bahsedilen soruyu soran değil az önce başka bir arkadaş kendi Instagram butuginin adını söyledi o silindi
Derya Kaderimm @[silindi] arkadaşlar “hamile büyük beden kıyafetleri satıyorum” cümlesini tek ben okumadım herhalde hadi onu geçtik tamam öneri yapıyor diyelim ama kişisel hesap paylaşımı yapmak da yasaktır her türlü yorumunuz silinecek zaten … şimdi tekrardan sizlere iyi forumlar dilerim🙏🌸
[silindi] Beyzan instegram butigimin adini soylemedim direk ismimi soyledim sattimi bu isi yaptığımi soylemeden lutfen iyi okumadan konuşma yapmayin
Hellolo Benim hamilelik virüsten dolayı hep evde geçti e haliyle biyerde gitmiyorum o yüzden eşimin kıyafetleriyle evde idare ettim hiç bişey almadım 😂 son bir buçuk ayım filan kısıtlama kısıtlama böyle de doğururum heralde 😂 kocafashion takılıyorum ♥️
Ays0 Ankamall de fazla çeşit yoktu bence ama yine fena değildi. Antareste bir tık daha fazlaydı. Taurus avm de iyi sayılırdı ama bence mağazalardaki hamile modelleri sınırlı birinde olan diğerinde olmuyor o yüzden internetten inceleyin gideceğiniz yerde olup olmadığını site üzerinden aratın beğendiğiniz modelleri. Hatta denemek istediğiniz ve güzel bulduğunuz şeyleri mağazaya siparis verip deneyebilir olmazsa mağaza üzerinden iade ve değişim de yapabilirsiniz daha kolay olur bence
Ebru1984 Sağolun kızlar genellikle hamile reyonları çok küçük yapıyorlar o yüzden sordum. Şu ara mağaza gitmek zaten yine mümkün olmıcak yine internet üzerinden yapacağız alışverişleri. İadeler sıkıntı oluyor bazı bedenler birbirini tutmuyor bi sürü iş. Ama yapcak bişi yok. Benimde 2. Hamiliğim. İlk hamilelikten giysilerimden saklamıştım ama ozamanki hamileliğim kış aylarına denk gelmişti. Bu yüzden evdeki eşyalar bu hamileliğimde olmıcak malesef bi çözüm bulacağım. Şuan bende tayt tişört gömlek türleriyle idare ediyorum. iyi geceler 🐣🌸🤰🏻