Smyra- 32 haftalık 6 günlük hamileyim bayanlar bugün az yürüyüş yaptım 1 saat falan oldu olacak bebeğim canımı acıtıyor vajinama.vuruyor ayağa kalktığım zaman, ve biraz akıntım var normalmi acaba
Burcuckmk Smyra- bende öyleyim yürüdüğüm de haraker ettiğimde akintim artıyor ve bebek mesaneme vuruyor gibi oluyor tuvalet ihtiyacı duyuyorum 33+4 teyim bende
Smyra- EmirAta bende de oluyor böyle ALLAH yardımcımız olsun inşallah gece uykularında yok artık bende
EmirAta Smyra- aynen canim aynen 1 saat uyku sonra sabaha kdr dolasıyorum evin icinde vucudum huzursuz Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Smyra- 3851 ALLAH vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah az kaldı hayırlısıyla az daha sabır 🤲
Seyhasya 37 oldum 00:00dan sonra resmen çıkacak gibi sanki vajinama itiyor kendini dönerken kalkıp yatarken kötü.oluyorum olduğum.yerde kalıyorum acima
SSeymanr Smyra- benimde öyle yaa insan korkmuyor değil.sizinki gibi bugün bende yürüdüm ondan sonra oldu şimdide kasılıyor sanki🥺 erken doğmasında aman 👀
Ozgecobann Benimde ayni sekilde akintim cok oluyor ve hareketleride bigun cok fazla bigun az oluyor hayirlisiyla dogursak 🤭😬 33+6dayim