balbocegim27 Rmysakyz benim de kırmızıydı sürekli dip geliyor du bide makyaj isteyen bi renk ti o zamanlar okuyodum tatil olduğu bi zaman hiç boyamadım tepeler den yarıya kadar aktı sonra da gidip ombre yaptırdım ama zor oldu biraz kızıldan döndüğü için
Rmysakyz Margaret saçlarım koyu kırmızı ama artık çok skkkldimya kırmızı olmasından bide sürekli boya istiyor üstüne farklı renk boyasam hangisi tutar acaba canım
Rmysakyz Margaret Kuafore her boya için gitmem de param çöpe gitti hep evde boyuyorum kırmızıya kuaföre gitmeden evde ne yapabilirim k
Margaret Rmysakyz küllü kahve almalısınız . Buzu kahve küllü kahve ikisinden biri . Kizilliginizi buz ve kül alir Başka arkadslari da dinleyin bekleyin yorumlar gelecektir
basakaltin Rmysakyz koyu kahve tonlarına boyayabilirsiniz kızılı anca bi ihtimal koyu kahve kapatır 😊 açık tonlara dönebilmeniz şuan için açma işlemi olmadan çok zor
Bsraao Rmysakyz mümkün ama bunu aciciyla yapman gerekir eğer elin bu şeylere yatkın değilse her yeri farklı açılır . Ve saçın yanabilir canım kendin yapma bence
Rmysakyz Bsraao Haklısın hiç girmiyim o zaman sarıya peki koyu kırmızı ya şu an bunun üstüne kahve yapsam kizillinkahveli güzel birşey mi olur yoksa komple kahve mi olur
[silindi] Rmysakyz tek seferde kapanmıyor kizil biraz illet bi sey kuafor degilim ama kizildan zor dondum 2 3 kez 4 numara kahveyle😅
Bsraao Rmysakyz canım kızıl zaten biraz zor kapanır kahve istiyorsan kahveyi bı yap biraz zaman geçsin beğenmezsen bı kez daha gecersin
Rmysakyz [silindi] anladım canım bende kızıla devam mı etsem kahve mi.yapsam blmiyirm kırmızı yakışıyor ama sıkıldım sanki
Rmysakyz Bsraao hazır paket renk açıcılar var canım yorumları falan güzel ama sana sorayım dedim bunun üstüne şimdi aciciyla evde açsam hangi renge döner aciciyla
Bsraao Rmysakyz sarıya döner canım ben evde onunla oksidasyonu karıştırıyorum zaten ne kadar açıldığını görürsün. Saçın uzunsa 1 tane yetmez ama dikkatli yap saçın yanmasın
Rmysakyz Bsraao Küllü Sarı küllü kumral tarzı.birsey yapmak istiyorum su an koyu kırmızı ne kadar tutmsk gerekir omuzlarmdan aşağı bide saçlarım
Rmysakyz Bsraao ah canım ayıp olmazsa bana numarani versen bı usrdimci olsan ne çevrede hiç tanıdığm yok ya