Arkadaşlar Merhabalar
Tüm anne adayları gibi bende ilk aylarda folik asit takviyesi aldım😊 Eczacıyım,kendime 90 tabletli olanı getirtmiştim fakat folik asit takviye sürem bitti. Değerlerimde bir hayli yüksek çıktı,artık kullanmıyorum. Haliyle içerisinde 60 tablete yakın kapsül kaldı.
Folik asiti almakta maddi açıdan güçlük çeken anne adaylarım var ise ben hiçbir ücret talep etmeden karşı kargo ödemeli göndermek istiyorum.
2023 miadlı aşağıya da içeriğini ekledim.Diğer vitaminler açısından da zengin,bilhassa iyotta içerikli(troid ilacı kullanan anne adaylarım var ise bu takviye onlar için çok daha iyi olacaktır)
Sevgilerimle🤗
Jenerasyon folat, folik asidin vücutta kullanılan aktif formudur. Dönüşüme ihtiyaç duymayan ve biyoyararlanımı daha yüksek olan bu form, Folidays’in içeriğini oluşturmaktadır. Aynı şekilde, dönüşüme ihtiyaç olmayan ve vücudun direkt kullandığı aktif B12 Vitamini içerir. İçeriğindeki Folik asit, B12 vitamini ile birlikte, B6 Vitamini, İyot ve 400 IU D3 Vitamini sayesinde günlük ihtiyaçlar karşılanabilir. Folidays, katkı maddesi içermeyen ve temiz etiket sertifikasına sahip dünyanın lider kapsül üreticilerinden Capsugel firmasının patentli ürünü olan Vcaps kapsüller ile sunulmaktadır. Bu kapsüller tamamen bitkisel olup, vejetaryen ve vegan kullanıma uygundur