Elif-bayram2118 Kızlar merhaba 36 haftalık hamileyim çok çatladım bacaklarım kalçam baldırım karnım kırmızı kırmızı çatladı sizin nereleriniz çatladı acaba 😔 bu durum beni çok üzüyor
Esincil Elif-bayram2118 benim ilk gebeliğimde oldu göğsüm karnım bacak kısımlarımın iç tarafı okafar çok krem serum kullandım ki hiç fayda etmedi çok üzüldüm ama alıştım tabi şimdi 2.ue hamileyim çatlaması ve sadece A101 bebe vazelini aldım kullanıyorum hiç bir şeyim yok ama zaten çok fazla çatlamıştı çokta takmıyorum boşver alışır gözün 😀😀
Miskokulum35 Benimde kalçamda var kırmızı kırmızı ☹️ilk gebeliğim. Lierac kullanıyorum ama Bi faydası yok
sezcag Miskokulum35 lierac bende kullandım hem sabah hem akşam sürdüm fakat cildime yetmedi Kuruluk oluyordu yine bide inanılmaz kaşıntı oluyordu sonra kantaron yağı kullanmaya başladım gayet memnunum cildim nemli hep tabi önümde bir sürü hafta var umarım çatlamam 😟
Miskokulum35 sezcag aynen hatta benim karnımda küçük küçük sivilce tarzı bişeyler çıktı. Bende sürmeyi bıraktım sadece kalçama sürüyorum