Magnolina Gizem957 kordon kan akışı net görünüyor 39 da iki kere dolanmış 40 haftada bir dolama vardı bebeğimde
Nymphadoraa Magnolina dünkü muayenede bir kere dolandığı gözüktü doktor çözebilir belki sadece sıkı takip edeceğiz dedi. Siz bir sıkıntı yaşadınız mı acaba tedirgin oldum çünkü epey 😞
Demetslt Nymphadoraa bizde 17. Haftadan beridir dolanik duruyor hareket takip edicen bizimki atamadı sizinki atar insallah
Nymphadoraa Demetslt 36. Haftaya girdim zaten hareketleri kuvvetli ama insan tedirgin oluyor yine de. Teşekkür ederim ☺️
Nymphadoraa Gizem957 gözükmeme gibi bir durum olacağını düşünmüyorum çünkü ultrasonda kordondaki kan akışı vs renkli olarak gözüküyor.
Nymphadoraa Gizem957 en son ne zaman gittiniz kontrole ? Ben üç hafta önce gitmiştim yoktu dolanma. Dünkü kontrolde çıktı. Ne olur ne olmaz doktora bir gidin isterseniz
Gizem957 Nymphadoraa bende de bugun hareket azalması diye gittim 3 gün sonra yine gel dedi ama kordon dolanmış demedi dolanmış olabilir dedi bende acaba bu ultrason da göremiyor mu doktor o yüzden mi emin olamıyor dedim
Nymphadoraa Gizem957 Allah Allah kordon ultrasonda çok net gözüküyor hatta doktor bana da gösterdi. Kan akışı direk belli oluyor. Özel mi gittiğiniz yer
Gizem957 Nymphadoraa evet özel o panik le soramadım da neden hareket azalır dedim bazen kordon fln dolanırsa olabiliyor dedi şimdi yine hareket az kafam çok karışık
Nymphadoraa Gizem957 dediğim gibi kordonu çok net gördüm ben de. Sıkı takip edilecek artık Allah sorunsuz bir şekilde hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin ☺️
Gizem957 Nymphadoraa Aminn insallah senin haftan çok iyi ama benimki daha küçük erken dogum dan çok korkuyorum
Nymphadoraa Gizem957 içinizi ferah tutun siz stres yaptıkça bebek de hisseder. Hareketleri iyice azalır