nisanurank 32.haftadayım Bebeğim sağlıklı ama doktor vücuduna göre kafasının büyük olduğunu söyledi sezaryen mi olurum dediğimde olabilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı?
Dilekcnkn nisanurank Az önce bir bayanında aynı problemi vardı ben ikinci oğluma hamileyken 5 ay gibi zaman diliminde doktor bana kafası 3 hafta büyük falan dedi ben doğurtamam yoğun bakıma girer falan dedi 3 ayrı doktora göründüm evet 3 hafta ileride ama bir sorun olmaz dediler çok şükürde bir sorun olmadı umarım seninde olmaz ☺️
Denizss nisanurank aynı haftadayız benmde bebeğimin kafası büyük genetik Sanırım bende kafadan dolayı sezeryan olabilirmişim🙄
balkiz12 nisanurank valla banada dedi aynısını kafası biraz büyük diye çokta büyük değil sıkıntı olmaz dedi bakalım daha belli değil doğum şeklimiz
Sebiluner Benimde 32 haftalıkken kafası 2hafta ilerideydi. Ama yapısal genetiktir dedi. Su fazlalığından dolayı zaten sezaryen olacaksın demişti.
nisanurank Gelişimi de iki hafta önden gidiyormuş çatı muayenesiyle kesinleşir galiba sezaryen olup olmayacağı. Ümitvar olalım inşallah kolayca sağlıklıca gelirler 🐣
Ssevdassinan 30+6 haftalık hamileyim bugün banada doktor kafasının büyük olduğunu söyledi 8.cm mis 10cm i geçerse normal doğum olmaz dedi ben de çok istiyorum ki normal dogum olsun
nisanurank Ssevdassinan ben de normal çok istiyorum neredeyse 24.haftadan beri doktor kafası büyük diyor ama o zamanlar sorduğumda doğumun nasıl olacağı belli değil demişti şimdi neden sezaryen dedi anlamadım
Sed22-09 nisanurank 30. Haftadayım bugün doktor kafa yapısı 32 dedi ama hiç bie sıkıntı yok herşey yolunda normal doğum görünüyor dedi canım
nisanurank Mrv16 yani bu sistem annelerimiz zamanında da mı böyleymiş anlamıyorum gerçekten sezaryen sebebi mi büyük olmasıü
Alya_7 Bende 32 haftalık gittiğimde haftasıyla uyumlu mu diye sorduğumda doktorum evet sadece kafası biraz büyük duruyor dedi.Biz karın çevresine bakıyoruz ama bu önemli bişi değil dedi.34.ümde bi daha gidicem bakalım ne durum.