SutlacimiYedimmiBen Bugun butun gun kasilmam oldu surekli otururken kalkarken ayaktayken uzanirken 37+1 haftaligim doguma az mi kaldi acaba😬
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen ahh kuzum kendimizi kandırıyor bunların ne gelesii var ne edesi 🤣🤣🤣🤣
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii belkide oyledir ama fena kasiliyor midemin altinda oyle bi sertlesiyorki anlatamam😊
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen benim mideme baskı yapmıyor artık senin hala mideye baskı yapıyor demek ki 😓
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii bilmiyorum ayni zamnda bacak aramda dolmus gibi hissediyorum sanki kanala girmis gibi benim oglan iceride napiyor cozemedim😁
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen benimde kız bacak aram o kadar ağrıyor ki artık abdest alırken ayağımı kaldıramadı kovayla su döktüm bugün düşün o kadar kötüydü hafif hafif de sancılarım giriyo
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii ben normalde pantolonumu giyerken bile aci çekiyorum ne is anlamadim ic bacak kemiklerim cok agiriyor ozellikle gece sagdan sola dönerken ama soldan saga donerken sıkıntı yok
SutlacimiYedimmiBen Bsmlh ayy ne guzel kac çıkmıştı bnde yarin gircem nstye insllh bndede sanci cikarda acilmaya bakar doktor
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen şimdi hastanedeyim doktor diyo sancı görünmüyor ama benim karnındaki sancılar ne acaba
Bsmlh SutlacimiYedimmiBen vall erken çıktı diye üzüldüm ama artık kabusuyoruz benım ilk nst 100/80/70/40 gibi arka arkaya geldi ve sık sık sonra bana diyo bu sancıda durmaman lazım bende tık yok agrı eşigim yüksekmiş durduruldu canım ama cok durmadı dün gene 70/50/70/60 gibi aralıklar var hala var yani
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii iste onlar yalanci sanci demkki doguma hazrlik icin acilmana baktı mi bakacakmi
Minnosunannesiii SutlacimiYedimmiBen baktı ama Birşey demedi iki saat doktoru bekledim sinirlerimi bozdular gelmedi hala bende çıktım özele gidiyorumşimdi 🤣
SutlacimiYedimmiBen Anne321 bnde son durum nedir bilmiyorum yarin ogrenicem insllh 1 hafta onden yada sonradan gelmesi sorun degil canim . Bnmki en son basasagiydi tabi bi yaramzlik yapmadiysa.