Hatice4446 Kimler sezeryqn oldu en korkuğtım şey o bitiminde karnına bastırıuolarmış o çok açıyor mu ya merak ediyorum
Sukufe Hatice4446 canım ya vala bana da bastırdı ama iki kere ilkinde uyuşuktum hissetmedim ikincide geçmişti uyuşukluk o çok ağrıdı hemşirenin elini tutup ağladığımı hatırlıyorum 😀😀ama acısını unuttum
zynn Hatice4446 Yani çok abartilcak bı acıma olmuyo. İlk bastirmalarini zaten uyusukluktan hissetmezsiniz. Diğerlerini hissetseniz de aşırı değil
Hamideankara Hatice4446 bi kaç gün önce sezeryan oldum hiç korkmayın ,üç güne değil ben akşamına ayaklandım hiç de öyle bir durum olmadı.
Hiraumut Hamideankara bende olmak istiyorum ama cevrem hepsi diyo çok kötü sezeryan o yüzden korkuyorum bende. Özel de mi oldunuz
Hamideankara Hiraumut evet özelde oldum ,abartılacak yada dayanamam diyebileceğiniz bir ağrınız olmuyor,öğleden sonra oldum akşamına kendi başıma yürüyüşe başladım
MelisaMila Hatice4446 Bir an kendi doğumum geldi aklıma Ay kaburgama bastırıyosuun diye bağırmıştım ama hiç öyle abartıldığı kadar değil😊 Saniyeler sürüyor. Sonrasında hiç ağrımadı.
Gulten27 MelisaMila banada sezeryan dedidde doktorum cevremdekiker kanamanın yoğun olduğunu soylediler
[silindi] Hatice4446 cok acimiyor canim sonda biraz yakiyo ama anlik korkma bastirmalarida kanama yoksa oluyor kanama varsa gerek duymuyolar zaten