Arkadaşlar birKaç gün önce post açmıştım Gelişim geriliği ilerisi ölçümlerin uyumsuz olduğu ve hatta perinatoloji bölümüne gitmem gerektiğiyle alakalı bugün bi doktordan sıra aldım ve eski sonuçlarım la gittim muayene etmeden önce randevu alamadığımı dile getirdim perinatoloji bölümüne oda biz yönlendirelim önce bi bakalım dedi ve muayene ettiğinde o kadar sinirlendi ki ölüçümlerin o kadar yanlış yapılmış ya ultrason aleti ya doktor ihmali boşuna endişelenmişsin dedi içime bi su serpti kaç gündür hop oturup hop kalkıyordum doğumum 36 haftalık olursa çocuğum daha küçük doğacak ya kuveze girer se korkusu vardı yani özeli de devleti de batsın o kadar aceleye getirtiyor ki bazıları işini kaç gün uyku uyuyamadım stresten sancılar giriyordu sizlere tavsiyem özellikle devlette birden fazla yere randevu alıp böyle sıkıntılı durumlarda başka doktorların görmesine ve bakmasına izin verin bugün çok mutlu oldum ben erken doğum riski olduğunu Bile söylemişti doktorum son gittiğim yine aynı hastanede bi doktor içimi çok ama çok rahatlattı benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarım nütfen üzülmeden başka doktora daha gidin 🌹🙏