Busrasener43 Buket1906 rabbim büyük artık o ne layık görurse kabulümüz yeterki sağlıklı gelsinler dua edelim canım bol bol
Buket1906 Busrasener43 aynrn öyle canım inşallah Bi sorun olmadan bitiririz hamileliğin izi hepimiz inşallah
Esrahmet esratalha Canım benim kızımızdan kafası hep büyük çıkıyordu 2 hafta önden gidiyordu. İri kafalı olacak demişti doktor genetik olabilir demişti. Kızım doğdu şuan 16,5 aylık be kafası iri ne başka bir yeri doktor aksi birşey söylemediyse korkma derim
BirMuallime esratalha canım benim de bebek 3 hafta önden gidiyordu şekerim vardı ama benim.33. haftaya kadar böyle geldi 33. Haftada 9 10 gün önde denildi zaten ertesi gün 33+5te doğum yaptım şimdi 1günlük daha kuzum ve minnacık kafası var hiç de büyük değil 🤭😍
esratalha BirMuallime oyşş 🥰 Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza 🤲🏻 çok minik doğmuş ama küvezde falan mı kalıyo 😢
esratalha Dilekcnkn beyinde su toplayınca kafa büyük oluyomuş, ama o da ultrsonda çok rahat görülebiliyomuş. Sağlık sorunu olsa zaten doktorum farkederdi diye düşünüyorum ☺️
BirMuallime esratalha Allah razı olsun canım 🤲 Rabbim hayırlı şekilde sizdie de nasip etsin.çok şükür sadece 2 saat girdi küveze şimdi yanımda uyuyor 😍
Evrem19 esratalha bizimde kafa yapısı birkaç hafta önden gidiyordu ama 36.haftada kafa ve vücut dengelenmişti. Sağlığı ile alakalı kötüye hiç yormadım ama normal doğumu zorlar demişti doktorumuz