BTSG04 Ygmrtlerli benimkide minyon ama hiç sıkıntı görmedi sonuçta sende kilolu bi kadın değilsin sana uyumlu dedi
aslannaz21 Ygmrtlerli bizde 34+2olduk dun kontrolumuz vardi iyiymis oğluşum zaman akip gitse dogursam hayirlisiyla
minidior Ygmrtlerli bende 36+5 bugun kontrolden geldim , 2800 olmus kilosu gecen hafta 35 haftada 2500 du haftasiyla uyumlu demisti aslinda
Ygmrtlerli BTSG04 banada aynısını dedi, bende 43 kilo ile hamile kalmıştım şuan 60 kiloyum, normalindede genlerimizde kilo yok hep zayıftım, sana çekmiş annesi galiba dedi, sağlıklı olmaları önemli tabi ama ister istemez biraz takıldım
Aralidnak Ygmrtlerli gizemozdemir90 ben de şu an 36+2 oldum geçen 35+5te 2500ü geçti demişti, bebeğin kafası aşağıda olduğu için 3 haftadır kafa ölçümü alınamadığı için ortalama görebiliyoruz. Ona rağmen haftası ile uyumlu hatta 150 gr fazla demişti. İçinizi rahat tutun. Velev ki minyon bir bebek bile olsa anne karnında şu andan itibaren günde 25gr - 30 gr alabiliyor ama doğduktan sonra günlük 40 - 45 gr alıyorlar. O yüzden rakamlara hiç takılmayın önemli olan sağlıklı kilo aldırabilmek :)
T-aksoy 36+5 bizimkide şu an 2,5 kg gözüküyor doktor bir hafta daha en az durmalı içerde dedi heralde kilosundan. Bende zaten minyon bi insanım ben takmıyorum kilo nede olsa alınır gelişimi tam olsunda gerisi boş.
minidior T-aksoy aynen oyle saglikli olsunlarda kiloya cok takilmamak lazim herkesin bebegi 3500-4000 kilo dogcak diye bisey yok
gizemozdemir90 Ygmrtlerli bana da 35+4 te 2200 dedi. Senin gibi narin bir bebek olacak, genetik bu saglikli dedi. Bende cok takiyorum kafaya, dogumun da muhtemelen erken olacak 2500 bile goremem ben. Benim merak ettigim ilerde gelisimi nasil olacak? Babasi da bende zayif ama uzunuz. Boyu da kisa kalir mi bilemedim