Anneyim11 Dün gece 1.44 den beri 15 dk da gelen sancılarım var bugün öglen 4 gibi geldim hastaneye sancılar aynen devam etti geceden beridir ebe baktı 1 cm açıklık var dedi nst de sancı var ama yeterli degıl tabi 39+6 bugün doktor hersey yolunda olursa cumartesiye kadar bekler yatıs yaparız dedi daha bugün salı benim sancılarım 15 dk arayla gelıyo hep ne zaman olurki doğum bu bile cok zor bana nasıl dayanıcam sancılara 😞😞
Ayseucn Anneyim11 ilk gebelik tecrübe yok ama okuduklarından söyleyeceğim😊 merdiven inip çıkmak hafif sıcak su da oturmak Meryem ana otu falan diyorlar ben zamanım gelince deneyeceğim inşallah hayırlısıyla sağlıkla olur doğumunuz☺️
Gull_94 Anneyim11 bende yasadık bu durumu evde veya hastanede bol bol sralıklı olarak kuvete veya sıcak dusa gırın sureklı yuruyun harekt halınde olun,comelme harektlernı yapın plates topuylada destekleyın ınsallah kısa surer🙏🏻
Hemsireanne1 Anneyim11 benim geçen haftadan beri 3 cm açılmam var düzensiz sancılarım var canım çok yanıyor bir haftadır ama 40 hafta dolmadan bir şey yapamayız diyorlar 3 cm açıklıkla olduğum ilk gün doğum başlamış dediler bir haftadır ağrılarla bekliyorum gelen giden yok plates topu falan deniyorum ilişkiye girebilirsiniz demişler ama bu ağrılarla çok çokkk zor canım çok acıyor zaten 😥 aynı durumdayız galiba sizle
Anneyim11 Ayseucn Meryem ana otunu almıstım suya koydm sancıılar sıkıştırıyor bıraz becerebılırsem yapıcam bıseyler ınsallah
aeh sıcak duş , adaçayı, pilates topunda hafif zıplama deneyin. Eğer çok kötğ durumda değilseniz ilişkiye girin
Anneyim11 aeh sancılar 10 dkkada gelıyo suan sıcak dus yada suya oturmayı yapıcam pilated topunuda yapıcam ınsallah uzamadan olur dogum
Anneyim11 Gull_94 ınsallah hepsini yapıcam yoksa dayanamam dıye korkuyorm giderk siddetleniyo cnku tecrübede olmayınca korkuyorm haliyle
Gull_94 Anneyim11 endısenızı cok ıyı anlıyorum 🙏🏻Ama hemen hemen en zor kısmı bu zaten dogumdan korkmayın o am ıkınmakla vucut rahatlıyo bı nebzede olsa suan olabıldgınca serınkanlı olun stres yapmamaya calısın 🙏🏻Esınız veya yanınzdakı kısı belınıze masaj yapsın sancıları karsılarken ne sekılde rahat oldugunuzu cozmeye calısın ben dızlermın uzerınde durarak rahat edıyodm en cok🙏🏻