gmzcvk Merhaba hanimlar, en yakin arkadasim Antep’te yasamaya basladi onun icin iyi bir doktor arayisina girdik.. varsa bildiginiz doktorlar paylasir misiniz? Bu arada pko tedavisi goren var mi Antep’te?
ege_ayaz_mom gmzcvk ben ilk hamileligimde yaşam hastahanesinde hakan yaza gitmistim çokta memnun kaldım dogumumu falanda hakan bey yapmıştı ikinci hamileliğimde maalesef gidemedim özel muayenehane açtı biraz tuzlu olduğundan eğer verecek durumu varsa arkadaşınızın kesinlikle öneririm 🥰
Melegimolsun Selam bende antepteyim 17 yaşından beri miyom tedavisi görüyordum 3 yıl kadar gördüm sonra ameliyat olmak zorunda kaldım doktorum gayet çok iyi kesinlikle tavsiye ederim 2. Bebeğime gebeyim hala onunlayim yaşam hastanesi esin bilik adı şimdikten çok geçmiş olsun.
gmzcvk Melegimolsun ay ne guzel insallah darisi benim kardesimin basina gozunuzaydin vallahi masallah 🥰🥰🥰🙏🏻 COK sagolun
Melegimolsun gmzcvk ne demek allahm şifasını versin inşallah sadece ameliyat sonrası dikkat etsin ben edemedim bebeğim oldu erken doğdu ameliyat sebebiyle ve çok zor günler yaşadık