Dilrubalida Merhabalar. Dün rutın tahlıllerım ıcın saglık ocagına gıttıgımde ebe hanım kan ilacı verdı ve kullanmam gerektıgını soyledı. Doktorumun verdıgı vıtamın ıcerısındede kan takvıyesı bulunuyor. Sızce ebenın verdıgınıde kullanmalımıyım ? 🌸
Nilaylks Dilrubalida banada verdiler kullandım ayrıca vitamin ilacı da kullanıyorum kullanmama rağmen kan değerim düşük çıktı Sonra kendi doktorum başka kan ilacı verdi doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz bence
Sibelrx Dilrubalida kan ilaci ictikten sonra afedersiniz tuvalaetten cikamiyorum karnimi agritiyo sizdede oluyomu
aslannaz21 Dilrubalida kullanmalisin ben gebelik oncesinden basladim 34+2haftalik olduk hala kullaniyorm doguma kadr kullanicam
Nilaylks Dilrubalida bence gösterin o zamana kadar da içebilirsiniz bir sakıncası yok aksine yararı olur bence bana etki etmiyor maalesef kan ilaçları yediğimden mi içtiğim zamandan mı anlamadım
Dilrubalida Sibelrx evet bendede cok fazla yan etkılerı oldu. Doktoruma soracagımm sanırım bazı ılaclar vucutlarda reaksıyon gosterıyor