Seydahmet Riskli gebeliği olup tüm gün yatmak zorunda olanlar var mı vaktiniz nasıl geçiyor çok sıkılıyorum yatarken içim de darlanıyor kalkıp temizlik yemek yapamıyorum diye. Sinirlerim yıpranmaya başladı artık 😔
Duygue Seydahmet bende öyle kasıklarımda fıtık cıktı doktor ayakta durmıycaksın diyo zaten dur desede duramıyorum cok sıkıldım zaman geçmiyo
fatMaff38 Seydahmet Bende aynı durumdayım. Sürekli Hasbinallah ve nigmel vekil diyerek ve ayet el kürsi okuyarak geciriyorum zaman yoksa içim çok skiliyor. Allah yar ve yardimcimiz olsun
Sinmn Seydahmet örgü yaptım, kitap okuyorum, boyama yapmaya çalışıyorum, telefonla oynuyorum falan 🙄🙄 yerinden kalkıp hareket edememek çok sıkıcı ama bebişler için dayanmak gerek ☺️
Babubaa Anneyimmm kaçıncı haftada risk geçti? 6. Haftadan beri kanama olup duruyor. 7+3 deyiz. 10 gün daha raporum var. 😞
Derya341986 Cnm benm riskli değil ama kolumu kaldıracak halim yok mide bulantısı kusma çok. Oyüzden yine de şükretmek lazım bazen sen sadece uzanıyısun ben uzanıyorum ama sürekli olan bir mide bulantısı ve kusma da cabası. Hoş bebişlerimiz iyi olsun da herşeyi çekmeye değer rabbim onlara uzun ömüler versin sağ salim doğsun canlarımız
Seydahmet Derya341986 amin aynen öyle. Risk olunca stresi de oluyor. O yönden iyisiniz siz de ama tabi bulantı halsizlik başka bi boyut çok kötü o da 😔
Zozan Ben canım ben 😔 şimdi 21 Haftalık olduk ama yemek yapıyorum hep dışardan olmuyor eşim yemek yapamıyor kahvaltıya da yardım ediyorum onun dışında hiç birşey yapmıyorum aylardır ne temizlik ne yürüyüş ne bulaşık duş almak desen onu da üç dört günde bir yormuyorum kendimi hiç ve iki defa kanamam oldu şükür gitmedi bizimle kaldı senin kaç haftalık
Seydahmet Zozan aynen ben. 24 olduk bugün. Daha 4 gün önce afedersin altıma yapar gibi bi kanamam oldu. Korkuyorum ama dediğin gibi el atmadan duramıyorum 😔
Anneyimmm Babubaa bazilarinda kanama oluyo bi akrabamda 4 ay kanama oldu hep yatti oglu simdi kucaginda masallah
umranozby fatto83 Babubaa çalışıyor musunuz bende riskim olunca işi bırakmak zorunda kaldım doktorum işi bırakmami söyledi zaten iyileştiğimde de çalışacak gücüm kalmamıştı özel sektörde çalışmak çok zordu😳
Seydahmet Sinmn kucağımıza alacağımz anın hayali de olmasa dayanılacak şey değil. Allah yatağa mahkum olan hastalara yardım etsin bizimki inşallah bitecek bikaç aya. Bin şükür halimize
fatto83 Benimde düşük riskim vardı. Kanamam vardı yaklaşık 4 ay yattım. Banyo tuvalet harici kalkmadan.. Şu anda kızım 5 yaşında.. çok şükür.. 33 haftalik hamileyim öyle bir durum bu kez olmadı..
Seydahmet fatto83 inşallah olmaz da bi daha. Ben de bunu geçtim ikinci gebelikte olmasın diye dua ediyorum artık
umranozby Benimde 16 haftada kanamaların oldu düşük riskim vardı bir hafta hastane bir ay evde yattım şimdi 22 haftaya gireceğiz dr risk kalktı dedi ama korkuyorum 🙏 her an birşey olacak diye çok zor yemek yapıyorum kahvaltı anca bulaşıkları falan diziyorum bir şekilde evde çok bunalıyorum bazen yalnızlıktan ağlıyorum ailerimiz uzakta tek tesellim bebeğimin iyi olması diyorum 4 ay kaldı az daha sabret bu zor günlerde geçecek 👶 oğlumu kucağıma aldığımda hepsini unutacağım rabbim hepimize evlatlarımızı bagislasin hepimizin yardımcısı olsun ınslalah 💙
Seydahmet umranozby insan bilmeyince tek kendisi böyle sanıyo. Halden anlayan birilerini görmek iyi geliyo. Allahım yardım etsin hepimize 🙏
umranozby Seydahmet aynen canım dışarda görüyorum yada insatgramda hamişler nasıl güzel geziyorlar çıkıyorlar bebekleri için alış veriş yapıyorlar ise gidiyorlar çok imreniyorum allahım maşallah ne güzel hiç hamile değillermis gibi napalim diyorum inşallah ikinci bebekte böyle olabilirim bende 😍💙