Ozlem5353 Kizlar 2 gundur basim agiriyo ne yapabilirim ensemden yukarisi da agiriyo tansiyonum normal olçüyorum 28 hafataligim hormonlardan olabilirmi
Omerhatice Ozlem5353 olabilir canim zamanla vücut kan basıncı falan artıyor hormonlar çok değişiyor 3. Trimestir döneminde heleki
Mavi87 Ozlem5353 aşırı şiddetliyse ve zonklamaysa covid olabilir. 26 haftalık hamileyim. Aman Allahım yok böyle bir ağrı.. zaten 1 gün sonra eklemlerden kendini belli etti. Ama eğer covid değilse migren olabilir. Hamilelikte 3 hamileden 2sini migren tutuyor..
Ozlem5353 Deletedmom_5 canım kimseye gidip gelmiyoruz gecen hafta cikmistim disari 8 9 gun oldu ozmn bile 2ser maske takip ciktim yani bilmiyorum
Deletedmom_5 Ozlem5353 eşiniz işe gidip geliyodur varsa ondan bulaşmış olabilir diye dedimde onun dışında şeker yüklemesi yaptırdızmı şekerde baş agrısı yapıyor
Omerhatice Ozlem5353 evet ondan olabilir bende 30 haftaligim dun bi anda bi tuttu agri kesici atmadan kendime gelemedim Bi bakıyorsun hiç bisey yok bi bakıyorsun sanki cekicle vurmuşlar Allah yardımcımız olsun 🙏
Ozlem5353 Omerhatice ayy ayen canm vallahi cok arada oluyodu simdi dun ictim gecti bugunde basladi bnm
Ozlem5353 Deletedmom_5 esim din görevlisi olduğu icin beraberiz devamli disarda degil yani canm şeker yüklemesi yaptirmadim ama aclik tokluk bakildi normal demisti