rabiya_16 Kızlar karnınız ne zaman şişti ben 10 haftalığım karnım dümdüzdü sanki hafif bi şişlik var 😁
Krizantem_ rabiya_16 Gaz problemi olduğu için ilk başlarda da şişlik vardi daha 9.haftamdayken bir tanıdık belli olmaya başlamış demisti🤣 bebek ne zamam büyüdü kendini belli etti diye soruyorsan 30dan sonda cevremde hamile olduğum anlaşıldı
Senayyalcin rabiya_16 27den sonra hafif hafif belli olmaya başladı benim daha çok erken bebek büyümeden karın büyümez 😂
Memmedovaa1 rabiya_16 bende 9 haftalikim geceler baya bi wiw oluyo normalda zayif biriyim hic karnim yok😄 sabahlar ise biraciq belli oluyo
Asyaayaz1 İlk gebelikte 20 den sonra bir anda çıktı ikincide 13 14 hafta itibariyle çıkmaya başladı cnm
Mom789 20.haftaya kadar gun gün farkeder gaz yapiyor çünkü birgun cok sis olur diğer gun iner değişir olabiliyor bunlar bende şaşırırdım bir günde nasil büyüdü bu kadar diye 🙈
Babymomy Bende o şişliği hep aradım 3 aylıkken karnım var diyordum😂 halbuki kendi göbeğimmiş insan bekliyor ya. Simdi 24 üm şişeye başlayınca anlıyorsunuz gercekten benimde ilk üç haftadır baya fark var
rabiya_16 Babymomy insan diyo Allah’ım bu bebek kendini ne zaman belli edicek diye ben cinsiyetini öğrenmeyi bile dört gözle bekliyorum Rabbim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu ya🥰🤲🏻
Krizantem_ rabiya_16 Evet ilk. 30a kadar yemek yemiş de şişmiş gibiydi kimse anlamıyordu 30dan sonra hamile olduğum anlaşılır oldu😄 iç karnım geniş. Burada arkadaşlar 17 18 haftalık koyuyorlar benden büyük bir de 45le hamile kaldım çok buyur diye dusunmustum😂
rabiya_16 Babyyyymother benm ne zaman o kadar olucak acaba🙄😁😁 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum🥰
Miniklerinogretmeni rabiya_16 5 haftalık ama şişlik var niye bilmiyorum gaz galiba bişi anlamadım ben bu işten 😄😂