Elifikra Aydaozk Allah bizlere de nasip etsin kolay doğum yapmayı bende doğumdan korkanlardanım nasıl doğucam diye kara kara düşünüyorum Rabbim yardımcımız olsun insallah
Aydaozk Elifikra amin canım sağol hic düşünme bir sekilde gelişiyor hersey sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hnfth Aydaozk maşllah yine güzel kilosu Allahım esirgesin paşayıı😍😍😇💙. Hastanede hemşireye ilk ne verdin bebek için 10lu takım mıı
Bhrsaki Aydaozk Amiinn insaEllah canım 😍güle güle büyüt uygarini insaEllah Rabbim hayırlı evlat etsin 🌹
Busecetin Aydaozk ya ne güzel anlatmışsın samimi gerçek hisler rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin hoşgelmiş Uygar 😍 darısı başımıza
Aydaozk Busecetin daha güzelleri sizlerin olsun inşallah hayırlısı ile kucağınıza alın bak bakalım bir daha indiresin gelecek mi 😀😀
Aydaozk Mhk al hastane de bezliyorlar zaten hemen odaya gelince eve geldiğimde lazım oldu büyük beden al dikişleri hic sıkmıyor çok rahat
Aydaozk Hnfth kız takılmayacak gibi değil ki evde de tepemde bide sen elleme senn bırak yatağa konacaksa beni çağır bezini ben açarım sen sakın elleme hayır sen dediğin kim bu çocuk benden çıktı ablasımıyım ben bunun
Melikefurkan Aydaozk Allah'ım analı babalı büyütsün çok güzel ve kolay bir doğum almış Allah bizlere de böyle doğum nasip etsin inşallah.