Sibeleker Dün 39+5 gündüm ve nişanım geldi bugun daha koyu bir renk olarak gelmeye devam ediyor aynı durumu yaşayan varmı? Nişan geldikten sonra suyum kaç gün içinde gelir acaba?
Busra37 Sibeleker Benim doğumdan 2gün önce gelmişti ama hiç suyumun geldiğini bilmiyorum sanırım doğumda patlattılar. Ama herkeste farklı olabilir yinede doktor kontrolüne mutlaka gidin
Sibeleker Busra37 Dün gittim nişan geldikten sonra nst ye aldılar çatı muayenesi yaptılar ama açılman yok denildi. Nişan geldikten sonra rahim ağzı incelmeye ve açılmaya başlıyor dedi doktorumuz ister burada ister evde bekle dedi
Elifhm25 Benim de nişan geleli bir hafta oldu. Açılmam bir santimdi. Ama bir haftadır ne sancı var ne suyum geldi 🤷🏻♀️
Sibeleker İnternetten baktım 24 saat içindede bebek gelebilir 1 2 hafta içindede diyor ama buraya kadar gelmişken açıkcası sezeryan olmaktan da korkuyorum
Elifhm25 Sibeleker en doğru zamanı bebek bilir dedi benim doktorum bekleyelim dedi. Herhangi bir riskiniz yoksa bekleyebilirsiniz aslında herşeyi doğalı normali güzel
Sibeleker Kaç haftalıksınız acaba? Bizim yarın 40. Haftamız doluyor tahminen 1 hafta daha beklerler sancı olmazsa suni sancı verirler gelmezse alırlar sezeryana diye düşünüyorumm