Ozlem23 MinikKalbimmmm içeriğinde cıva var o yüzden temiz değil onun yerine hematen in ürünlerini tedavi edici olarak kullanabilirsiniz Pişik onleciyi olarakta mustela ecowell minoris incia nin kremlerini deneyim bence onların içerikleri temiz
MinikKalbimmmm Miskokulum35 evet bende çok önceden kendi sivilcelerim için kullanmıştım içerik temiz değil diye okuyunca sorayım dedim ama alıcam bende☺️
Miskokulum35 MinikKalbimmmm valla en kaliteli en pahalısında bile vardır emin ol. Bazen pahalı olan işe yaramıyor. Önemli olan bebişin cildinin kabul etmesi ☺️diye düşünüyorum
Ozlem23 MinikKalbimmmm ben pişik olursa önce hematen kullanmayı denicem o geçirmez de sudocrem son çare olarak başvurmayı düşünüyorum bakalım
rumeysa-96 MinikKalbimmmm canım benim arkadaşım ecZacı hiç düşünmeden sudocrem verdi ben hep güvenmişimdir ona o da başka krem kullanma dedi
Animes MinikKalbimmmm eğer hassasiyet yapmamışsa kullanabilirsiniz tabiki, bebeklerin cildi çok hassas oluyor, ufak bir yerinde deneyin alerji olmazsa kullanın ☺️
MinikKalbimmmm Animes evet doğru söylüyosunuz. Evde bulunması açısından alayım bebiş henüz doğmadığı için vücudu ne tepki verir şu an bilemiyorum belkide hiçbi problem olmaz denemekten zarar çıkmaz☺️
MinikKalbimmmm Miskokulum35evet doğru söylüyosun tamamen bebişle alakalı bi durum. Bakalım doğunca minik bi yerinde denerim ona göre devam ederim kullanmaya☺️