Meryemce92 Kızlar adetime 6 gün var daha 3 mayısta olmam gerekiyor. Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım böyle çıktı. https://resimyukle.io/r/8ZM1xZTelf benim gözlerim bozuldu artık çift görüyor olabilirim 😂
hiraselesra Meryemce92 tamamda canım testi neden cikartiyosunuz ki o çizgiyi gormek icin cizgi varsa zaten test duzgun iken yine cikar benim adetime 10 gun vardi ben yaptim cıktı suan 16+4 hamileyim cok şükür
2prensesannesiiiii Meryemce92 evet var canım hayırlı olsun ya bir test daha yap yada hemen kan var daha net sonuç alırsın
pamk00 Meryemce92 erken gebelik testi yapabilirsin onda yanılma payı olmuyor ben onunla yapmıştım adete 6 gün kala
Aysenuray Meryemce92 bence bekle canım bende o kadar varken kan verdim yok dendi adetim gecince yaptım vardı biraz daha bekle bence
Meless Meryemce92 bende 6 gün kala öğrenmiştim kan verdim direk canım hiç önemli değil kaç gün kaldığı burda çıktıysa kanda hayli hayli çıkar
Buketkucuk Meryemce92 çok silik, buğulu da olsa bir çizgi var gibi. Bende testi yenileyin ya da direkt kan testi verin sonuç kesinleşsin🙏🏼🌸
Meryemce92 Buketkucuk ay inşallah vardır ya ☺️ Belirtilerimde var çünkü. ½ daha beklemeyi düşünüyorum. Çünkü 1 yıl oldu kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum biraz.