Merhaba guzel anneler ve anne adaylari …
Dun kontrolum vardi bizim oglanin gelmeye niyeti yok galiba ne aciklik var nede sanci . Doktorum haftaya pzt kadar bekleyelim eger gelmezse pzt sana suni sanc verecez dedi . Acikcasi suniden korkuyorum kilosuda 3600 doktor beklemiyor ne yapacagimi şaşırdım . Onerileriniz varmi hurma yürüyüş merdiven yapiyorum .
39+3 suni sanci
erkaninzevcesi ahududu yaprağı çayı için. Adaçayı için. Bol hurma. Merdiven inip çıkın. Bebeğinizle gelmesi için güzelce konuşun.
ayrıca benimde ilk doğumumda hiiiç bir belirtim yoktu. Çarşamba doktora gittim. Doktor 41 e kadar yolumuz var beklicez dedi. Ertesi gün perşembe günü akşam(38+5)aniden suyum geldi ve doğumum oldu elh☺️ Çömelin kalkın. Pilates topu varsa onu önünüze koyun çömelerek yürüyün. Ennn önemlisi stres yapmayın bolca dua edin. Sağlıkla kavuşun inş 🤱🏻
HavvaK ay insAllah canim cok sagol dediklerini uygulayacam 🥰
erkaninzevcesi çayları muhakkak için. Özellikle de ahududuyu
erkaninzevcesi ayni durum bende de var, 39+3 olduk doktor 40 dolunca yatışını yapalım suni sancı vereyim diyor bende suni sancı istemiyorum bebiş kendisi gelsin istiyorum. Doktor bana sıcak suda otur, squat yap, bol bol yürü, ve eşinle ilişkiye gir dedi.🤦♀️
NazKaya06 desene senle ayniyiz Cumartesi gunu 40 oluyor benimki pazartesi gel dedi senin zaten 4 gunun kalmis .
HavvaK tamam canim bgun gidim alim gunde kac tane
Bende bugün kontrole gitiim nst de biraz sancım çıktı , eğer cumaya kadar kendi sancın ile gelmez ise cuma suni sancı ile başlatıcak bende endişeliyim.