merve60600 Ednurr ücreti fazla ama fazlı demirturk diye bi doktor üniversite de çok iyi ve çok bilgili birisi
nshatm Ednurr medical park sahadet özden. Herkese oneririm cok ilgili bir doktor iyiki bu surecimi onunla tamamladim
Lillysmom Ednurr benim ablam da Tokat’ta yaşıyor geçen yıl doğum yaptı… O da üniversite hastanesindeki İlhan bey ile takipteydi gebeliği ve doğumda orda gerçekleşti çok memnundu. Bildiğim kadarıyla çok çok yoğun bir doktor. Tokat’ta çok meşhur olduğunu duymuştum anlamdan
Ednurr merve60600 üniversite hastanesin muayene ücretleri ne kadar acaba bilginiz varmı doğum ücreti vs
Sinemceeeee Medikal park Mehmet nalbant aşırı memnunm kendisinden ve giden herkeste çok memnun üniversitede fazli var ama gereksiz pahali muayene ücretleri gerek goŕmedim ben Mehmet hocayı tanıdıktan sonra.
Ednurr Sinemceeeee doğum için tokata gelicem en çok önerilern ünide ki ilhan bey oldu ve ücretleri muanesi doğumu vs hiçbir fikrim yok siz ne kadar ödüyorsunuz
Sinemceeeee Ednurr muayene 215 dogumda 4000 tl demişlerdi suda dogum var 5500 TL’dir eylülde zamlaniyo ama şuan da değişti mi bilmiyorum netleştirmedik bizde fiyati henüz