Esen3535 Ben 24 haftalık hamileyim hep 11,12 gibi kahvaltı yapıyorum gec Bi saat mi sizce Bilemiyorum benm gibi olan var mı ?
Haticeerez Esen3535 çalıştığım için bende genelde 11 civarı yapabiliyorum bir sorun yaşamıyoruz çok şükür
NazKaya06 Esen3535 geç değil bence, sabah kalkınca bazen acıkmamış oluyorum öğlen 1-2 gibi bir şeyler yediğimde oluyor benim.
Begumhane Esen3535 ben evdede olsam erkende kalksam genelde geç yapıyorum alışkanlık meselesi galiba sanmıyorum zararı olacağını
Rabis01 Esen3535 bende hep ayniyim saat 9 dada kalksam 11de kahvalti mi anca yapiyorum acilamiyorum iştahim olmuyor ev islerini yapip oturuyorum anca o sekilde normalde eşimle sahurda yiyodum bugun oda tutmadi yiyemedim bakalim bu saat oldu nezamana yapicam kahvaltiyi .d
Esen3535 NazKaya06 iyi Şükür yalnız değilim sabah kalkıp ilaç içiyorum 1 saat gecmesi lazım kahvltı için onu bekleyeyim derken uykuya dalıyorum 😀
Sita3434 Sonuç itibari ile kahvaltı yapıyorsunuz 10 da yapmanın zararı yok 11 12 zararı var böyle bir şey olabilir mi? Kahvaltı yapmıyor değilsin