SimgeAydn Arkadaşlar merhaba 🙋♀️ Yumurtlamamın 14. Günü test yaptım negatif çıktı. Adetime 3 gün var. Fakat hafif kasık ağrısı var. Bu şekilde olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ???
YuvarlanamayanPandaa SimgeAydn evet aylarca adet zamında belirtiler genede oluyor 15 haftalıgım hala bel ve kasık agrılarım oluyor adet zamanımda
Yuceroglu SimgeAydn benim planlı değildi gebeliğim adetim 2 gün mü ne gecikmişti. Hep oluyordu. Kasık ağrım vardı. Öğrenmeye yakın adet olucam sanmıştım
MiracAlpinveUmutunAnnesi SimgeAydn Reglim geçtikten 2 gün geçtikten kan testi vermistim geçmeden öncede idrar testi yapmıstım hafif silik çizgi cıkmıstı 🌼 Ilk aylar adet olamadıgımız icin benimde adet ağrısına benzer ağrılarım oluyodu ama hafif hafif
Papatyam02 Dün kan testımı yaptım 8 haftalık cıktı hala ara ara kasık ve bel agrısı devam edıo adet olacak gıbı ama sıddetlı deıl gelıyor hemen gecıyor
Papatyam02 SimgeAydn bnm cok duzensız oldugu ıcın hemen yapmadım cok gec yaptım negatıf cıkacak uzulecem dıe yapmadım adetım 15 gun gecınce yaptım sanıyesınde cıktı