Deniz95 Haftam 10 mayısta başlıyor. Çalışır raporu alacağım ama kapanma zamanına denk geldiği için acaba bu rapor konusunda sıkıntı olur mu ya da okul sıkıntı çıkartır mı tereddütlüyüm. Birde bu süreç 32+0 ile 36+6 arasını kapsıyor değil mi 37 de izne ayrılmış oluyoruz ve tekrar doğum iznine ayrılırken rapor vermem gerekiyor mu idareye
Hey123 Deniz95 evet tekrar rapor vermen gerekiyor. Yasaklarda olmamız senin hasteneye gitmene engel degil. Benim 37. Hafta bayram tatiline denk geliyor o sebeple gidemeyeceğim ama bayramdan sonra gidecem alacam yapcak bişey yok
Deniz95 Ldy farklı görüşler var bu şimdiki çalışabilir raporu alacağım 5 hafta tatilin içinde olmadığı için eylüle aktarabileceğimi söylüyor ilçe milli eğitim ama internette de bazıları olur diyor bazıları olmaz diyor. İlçe milli eğitimi iki kere aradım aktarırsın diyor. Ama 5 haftalık sürecin kendisi atıyorum temmuz ağustos arasına denk gelseydi aktaramazdım
berilkus Ldy Ben de aldım izne denk geldiği halde. Yaz okulu, telafi eğitimi vs çıkarırlar güvenemiyorum, zaten evdeyim bari ek ders alayım dedim. Seminer haftası iznim bitiyor.
Ldy Deniz95 bende araştırdım aktaramazsınız dediler istanbuldayım o yüzden yakmak istemedim . Direk ayrıldım 32. Hafta da . Belki farklılıklar olabilir ama yine de iyice SGK ya falan sorun çünkü burda hiç yoktu aktaran araştırdığım kadarıyla
Deniz95 Ldy bende İstanbuldayım siz hangi ilçedesiniz. Farklı ilçe milli eğitimler farklı şeyler söylüyor ne yapacağım bilemedim
berilkus Ldy Aktaramazsın dediler bana da, Gaziantep. Yine de aldım zaten evdeyim, okula imza için bile gitmemiz valilik kararıyla yasak.
berilkus Deniz95 1 Haziran ama 38′de sezaryen olursam 2 hafta erken olur, o 2 hafta da ekleniyormuş. Yine de bir şey fark etmiyor
Deniz95 berilkus sizin aktaracağınız zaman ağıstosa denk geliyor o zaman benim 4 temmuz görünüyor doğum aktaracağım zaman Eylüle denk geliyor bana aktarabilirim gibi geliyor ama kesin bilgiye ulaşmaya çalışıyorum ☺️