Esraa63 Bayadır gidemedim doktora gitsem belli olur ama bazi sebeplerden gidemedim sizler yorum yaparmisiniz oyle neşesine https://resimyukle.link/i/xOwDh
Merveee34 Esraa63 kız kaç haftalık .göbekten cinsiyet tahmini yapma seviyesine daha ulaşamadık Allah iyiliğini versin 🤣🤣🤣
Mom8899 Esraa63 Bende de böyle popo yok göbek var sivri, erkek benimki bilemedim yanıltmak da istemem 😂
Hafissee Esraa63 göbege göre net cinsiyet belli olmuyo maalesef 😁 sakın burdaki yorumlara bakıp alışveriş yapim deme 😁
Esraa63 Hafissee yok kiz ne alışverişi herseyimiz var zaten bi kızım bi oğlum var onların bebeklik kıyafetleri var yani ne olursa olsun iki cinsiyetin de var 😇 sadece merak işte
Esraa63 Yasminmustafa sorma benim göğüslerin büyük evet .birde 2 doğumdan sonra kötü oldu tabi .. sağlık olsun birde bu fotoda rahat iç çamaşırı kullanmışım yani destekli falan değil ondan 😄
Hayal117 Esraa63 valla böyle bişeye yorum yapmak ne kadar doğru bilemedim ama 😃 büyükler karnı dik olan erkek yatsı olan kız birde kalçası büyük olan erkek derler 😃
Esraa63 Yasminmustafa E Allah vergisi cnm herkesin göğüsleri küçük olacaj diye bişey mi var bende isterdim küçük olmasını neden kiriyosun kalbimi her yorumunda😔😔