gulhanm_46 Hanımlar ağda yaptırıcam ama,yaptırırken ister istemez sırt üstü yatmak zorundasın bunun bebeğe herhangi bi zararı olur mu acaba?
SIL1 gulhanm_46 kaç aylıksın hamilesin canım ? Kalkıp dinlenip tekrar yap zaten çok yattığın da nefes sorunu oluyo bilmıyorum sende oluyo mu
Yanki gulhanm_46 35 haftalığım başından beri yaptırıyorum sorun yaşamadım çok şükür canım. 17 hafta zaten sırtüstü yatmayı dert edebileceğin bir hafta değil merak etme :)
ElifLeyla gulhanm_46 riskin olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz benim ilk gebeliğimde hep düşük riskim olduğu için doktorum izin vermiyordu
Ftmasanli gulhanm_46 hayır ya Bn 39 haftada gittim oldum 5 gün sonra d doğum yaptım hiç bişey olmaz Allah izniyle sadece uzunsüre sırt üstü kalmayın
Berfin3 Kısa süreli sırt üstü yatiyorsun bunun bi sorun oldugunu düşünmüyorum ama bazi doktorlar ağda yapmayi önermiyor doktorunuza sordunuz mu
SIL1 gulhanm_46 bu süreçte sorun olmaz canım ben 26 haftalığım 10 dk da bitiyo sen yenisin hiç sorun olmaz
Burcuckmk gulhanm_46 33+4 teyim canim her ay giderim ağdaya hic bisey olmuyor başini biraz yuksek tutsunlar bunalıyorsan yeter
Sevdabozdemirr gulhanm_46 şuan agdadan geliyorum canim 38+5 haftaligim yarin cati muayenesi yapcak doktorum diye bugun yaptirdim komple zaten en fazla 30 dk sürüyor sorun olcagini dusunmuyorum basindan beri ayda 1 kez yaptırıyorum doktorumada sormadim herangi bi problemde yaşamadım çok şükür 😊😊