Melisa35 Ben 5+5 haftalık hamileyim göğüslerimde inanılmaz bi ağrı şişlik vardı bugün aynada baktığımda mavi damarların belli olduğunu fark ettim sizde böyle bi durum varmı
Seyma46-46 Melisa35 zaman ilerledikçe vücut çok farklı oluyor. Ben aynaya baktığımda çok tuhaf hissetmiştim kendimi ama sonra alışıyorsun. Ğöğüsler büyüyor renk değişimi karın büyümesi vs. 🙂
Beril55 Melisa35 bende öyleyim canım göğüslerim acayip bi hassasiyet ve büyüme oldu her sabah uyandığımda öyle aciyor ki. Ve uçları kararmaya başladı🤔
Ness3 Göğüs ağrısı meme ucu hashasiyeti çok fazla. Bende daha 4+6 yım. Henüz kese bile görmedim ama vücudum bağırıyor ben hamileyim diye. Karın ağrısı, gaz ve ishal şuan en belirgin bedensel belirtilerim
NeSeli_Biyolog Melisa35 3. Ayın sonuna kadar göğüs ağrısıni çok çektim sonra geçti. Göğüslerimin uçları çok karardı onu sevmedim. 🙄
Aslhn12 Melisa35 tabiki var bel ağrısı kaşık ağrısı daha üç dört gün öncesine kadar mide bulantım yoktu sabahları o da başladı azıcık yürüsem her yerim ağrıyor kaşık ve bacak ağrısı benim ağrı eşiğim düşük sanırım sabahları her yerim ağrır vaziyette kalkıyorum ııh mııhh yapa yapa.. sürünerek kalkıyorum yataktan beni çok etkiledi bu hamilelik sürekli vücudum sıcak bunalıyorum duygu değişimi desen var göğüslerimi anlatmıyorum bile öyle şişti ki ucunaazcık dokunsam ağrıyor şu ilk haftalar geçse de bi ☹️☹️
Melisa35 Aslhn12 ayy aynıları var ağzıma su geliyor midem bi tuhaf kaşık ağrım uyanmak istememe işe gitmek istemiyorum
Eylulunannesi-2 Melisa35 bütün vucudun kontrol cıkıo o neki :) akıntılar göbekte kasınmalar nefes darlıgı sürekli tuvalet ihtyacı sürekli açlık çatlaklar.