Acemianne34 Merhaba Avrupa Şafak hastanesine gideceğim önereceğiniz muayene veya doğum yaptığınız bi bayan doktor tavsiyesiniz var mı?
Kubrakuckk Acemianne34 Şafak Hastanesi’ne gidene kadar Duyguya gidin daha iyi görümcem orada ameliyat oldu bı toparlayamadi ben tavsiye etmiyorum doktorları çok ilgisiz ve bilgiisz bence. Oradan da Duygu hastanesi daha iyidir
Ilkayy Acemianne34 canım yeniyüzyıla git harika bi doktor var burka hoca ben ona gidiyorum araştırmadığım hastane ve doktor kalmadı en iyisini Burak. Hocayı buldum Şafağın kuralları biraz saçma geliyor bana
Bdemiiirrr Acemianne34 Görümcem 3. Çocuğunuda orda doğum yapıcak ilkleride orda yapmış bi doktor var adı esra ona gidin en iyisi o diyo randevuları bile full kadının
Penny08 Acemianne34 canım ben muayene için esra hanıma gitmiştm çok ilgili davrandı bütün sorularımı cevapladı ama burak beyi çok duydum herkes çok memnun oraya bir bak derim mutlaka
Ilkayy Acemianne34 eğer 6 dan sonra doğum yaparsan seni nöbetçi doktor doğutuyor kendi doktorun gelsin istiyorsan 3 miliyar ekstradan veriyorsun çok saçma ben gop hastanesine gidiyorum gece 4 2 kaçta doğum olsa bile kendindoktoryn geliyor
Ilkayy cigdemmacr evet insanın kafasında soru işareti bırakmıyor çok iyi bi doktor işini iyi yapıyor burka hoca