Fatmaaaaa123 Kizlar şeker ve yüksek tansiyondan diyet yapmak zorundayım kahvaltıda doymuyorum doyurucu kahvaltı tarifleri istiyorum sizden
Asya-lina Fatmaaaaa123 yumurta peynir domates salatalik yesillik kepek ekmeği yoğurt istediğin kadar ye ben bunlarla besleniyorum bugün kahvaltim böyleydi yanında bir fincan cay
Asya-lina Fatmaaaaa123 yalniz benim şekerim var diye böyle diyorum tatlı seyler yok beyaz ekmek yok ona göre tansiyonu yükseltecek seyler varsa listemde onlari çıkart ama yumurta mutlaka olmalı
kubrnl Fatmaaaaa123 bildiğimiz kahvaltıyı çayı şekersiz ve ekmeksiz yersen yeterli olur bence. Bi de yanına maydonoz roka ekle mis gibi olur
Fatmaaaaa123 Asya-lina canım surekli yumurta yemek istemiyor Değişik değişik yaparsam yiyorum gene bugün küçük bı patetesi minik minik doğradım üstüne 2 yumurta onun üstüne kasar onu yedim
Gamze18 Salatalık,domates,biber,maydonozu küçük küçük doğrayın salata gibi 2 yumurtanın yanında yiyin kepek ekmeği peynir zeytin falan da yiyin tabi
Fatmaaaaa123 Gamze18 aslında haslasam yumurtayı bu yeşilliklerle karıştırsam oda doyurucu olur teşekkür ederim 🥰
Annesjnjnbalj Fatmaaaaa123 benim evime en yakin migros oldugu icin genelde ordan alıyorum ama diger marketlerde de vardır
Begumhane Fatmaaaaa123 canım salata yap bol yeşillikli yumurta haşla dilim ekmekle inanılmaz doyuruyor bende şeker yok ama bu şekilde yapıyorum kahvaltıyı çünkü kahvaltıda yemeklere doymuyorum