Findikinannesi Burda doğum yapanlar var mı ben Melih hocaya gidiyorum gebeliğimin başından beri normal doğum gözüküyor şuan son dk aksi bir durum olmazsa eğer, ama melih hocanin doğum fiyatlarıyla ilgili bir bilgi alamıyorum bilgisi olan var mı?
Melikekpln Findikinannesi sezeryan doğuma giriyor ama normal doğuma giriyormu bilgim yok. Kadınlardan 600 tl sezeryana giriyor diye duydum ama kesin bilgi değil gittiginde kadin doğum servisinde fis aldığın bayanlara sorsana bi. Burayada yaz 🙂 bugun gidicem ogrenebilirsem ucreti sorarim
Findikinannesi Melikekpln randevum pazartesi günü aradim sabah servisten öğrenceksiniz biz bilgi vermiyoruz dediler fiş veren bayan ben sormuştum eğer normal doğumum başlarsa ben size nasıl ulasicam demiştim benim hastam olduğunu söyle bana ulaşırlar demişti
Findikinannesi Melikekpln canim selam bugün öğrendim melih hocanın sezeryan fiyati 650 tl normal doğum 1.500 tl imis. Eğer özel oda istersen oda 50 tl imis
Melikekpln Findikinannesi sezeryan fiyati cok iyiymis peki ozel oda cidden 50 tl mi? Ben gecen sene 200 tlden 400 tl ödedim 2 gece icin. Tek kisilik oda eminmisin
Melikekpln Findikinannesi ay baya iyi ya 😄 ben gecen sene subatta valla 200 tl ödedim 2 gece 400 Ödemistim
Findikinannesi Melikekpln sizde yine sorun bi gidince bize öyle söylediler klinikler binasında 4 kat kadın doğum servisi ordan öğrendik
Melikekpln Findikinannesi tamam canim cok sagol gittigimde bende sorarim 😍 senin dogum ne zaman bellimi
Findikinannesi Melikekpln 35 haftamdayim nornal doğum olcak o yüzden net bir tarih yok beklicez dedi doktor bakalim 😀