BurcuGorkem Bana 12. Haftamda çıkıntı var erkek dedi doktorum, çıkıntı olup sonradan kız denilen oldumu Alışveriş yapayım mı bekliyimmi yapmak istiyorum ama ya yanıldıysa cok kararsızım
NebahatBoncuk BurcuGorkem valla bana tam tersi oldu 12. Haftada kiz dendi. 14 . Haftada gittim erkek bu yanlis görmüşüz dendi😂
minikanne_ BurcuGorkem detaylı ultrasona girmeden alışveriş yapmayın bence.. Bana 18+1′de %100 erkek dedi ama ben yine de güvenmiyorum, kardeşime de %100 kız demişlerde erkek çıkmıştı. Şimdi 11 Mayıs’ta detaylı ultrasonum var dört gözle onu bekliyorum 😅
glnzem BurcuGorkem bekle hiçbişey Alma derim. Bana 17. Haftayaa kadar erkek dediler 17. Haftada kız dediler kiii cinsiyet için balon bile patlatmıştık 😂😂 velhasıl kelam bebeğim kız 🌸😅
Leylaalin BurcuGorkem cinsiyete göre yapma benim kızım 20 hafta da net gösterdi doktor hep koz gibi duruyor ama göstermiyor pozisyon uygun değil diyordu bende renk olarak her ikisinin kullanacağı şeyler aldım mesala emzik biberon çamaşır ilacı reflü yatağı beyaz bol zıbın bez ıslak mendil bu tür şeyler aldım 25 haftadan sonra yatak kıyafet aldım
Hdveci BurcuGorkem bizde oldu 12. Haftada yüzde 70 erkek küçük çıkıntı var dedi 15 ve 17 de kız dedi kesin olarak üstelik ilk kızımı 12. Haftada bilen çok güvendiğim tecrübeli bi doktordu yanılabiliyor demekki
Dogubebek BurcuGorkem canım yapma alış verişini bana 11. Haftada kız dedi 14. Haftada erkeğe benziyor dedi ve pipisini gördüğünü söyledi yine de 14. Hafta çok küçük olduğu için 16. Haftadan önce %100 diyemem dedi. Bir sürü kız bebek kıyafeti almıştım
Zehra1993_ BurcuGorkem banada 12 +5 de erkek gibi dedi ama kimseye söylemedim kıyafette almadım 15.haftada tekrar gideceğim bakalım o zman belli olur heralde
Umbilik Çok alışveriş yapmak istiyorsanız ben ilk olarak park yatak ve anne bebek çantası almıştım. Cinsiyeti ne olursa olsun alınacak diye. 21.haftadayım bir tek bakım ürünleri ve arabası kaldı.
haviisssss BurcuGorkem benim oldu , ve alışveriş yapmıştım sende aynı hataya düşme kuzum 🙈 17. Haftam da kız olduğunu öğrendik , 21+2 yiz şuan ❤️
Mamosunannesi BurcuGorkem yapma. Net 18 20 haftalarında belli oluyor ona göre alışveriş yaparsın bana kız dedi bende 16 4 günlük Halen bekliyorm 20 olunca giidcem ona göre kesin belli olur bende alışverişimi yaprım
Likapaa BurcuGorkem ilkten kız denilen erkek çıkabilir ama erkek denildiyse kız çıkma ihtimali düşük sanki tabi kendi fikrimce 😊 yine de ne olacağı belli olmaz
byzza16 BurcuGorkem bende 12.haftamda tahmin yapmasini istedim doktorumdan yaparım ama bu haftada her iki cinsiyettede genital çıkıklık oluyo buda bizi yaniltabiliyor dedi dedi kıza benzetiyorum ama alışveriş yapma dedi. 16. Haftada gittim kesin kız dı☺️ bir sonrski kontrolü bekleyin bence
Adige60 BurcuGorkem Benimde 12 .haftadan 16.haftaya kadar erkekti 16 da kız olabilir dedi 18 de çağırdı kesin kız dedi