gizemozdemir90 Anneyim11 gununuz gelmis zaten, duzenli sanciniz da var. neden bekliyorusnuz ki? Herkesin dogumu su gelerek baslamiyor
Pasiflora Anneyim11 düzenli sancılarınız var doğum sancısı tuvalet hissi verir doktorunuza basvursun belden de vurur
ikicocukluannee Canım sancın belden mi geliyor ? Ve ne kadar sürüyor ayrıca 15 dakikaya düşmüş düzenli kasılma gibi geldi bana
MelisaMila Anneyim11 tuvalet hissi veriyor doğum sancısı benim öyle başlamıştı ama bel ağrısı ile birlikte gelmişti. Bence doktoru arayıp sorun mutlaka.Duş falan alırsanız akıntınızı falan mutlaka takip edin hızlandırabiliyor süreci.
Seldamm Anneyim11 benim.dogumum.basladiginda 15 dakimaya bir tuvalete gitme ihtiyaci hissediyodum sonra acilmam olmus dogum basladi
gizemozdemir90 Anneyim11 tabi gel der, siz sklasmasini beklerken bebegin kalp atislari yavaslayabilir bunu siz bilemezsiniz. Hayirli dogumlar
Anneyim11 MelisaMila 2 kez nst oldu sancı var ama yeterli degil tabi aksam yıne gel dedi doktorum yemekten sonra gene gidicez sancılar 10 dkkada bir oluyo siddeti artarak ınsallah cok sürmeden olur dogum 🤲🏻